Ülker Krispi Tırtıklı Kraker Baharatlı 45 g #30137754 | CarrefourSA

Ülker Krispi Tırtıklı Kraker Baharatlı 45 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

 

Krispi Tırtıklı Kraker Baharatlı 45 gr

Lezzeti çıtırdatmak isteyenleri CarrefourSA reyonlarında baharatlı bir alternatif bekliyor. Çerez, çikolata ve bisküvi reyonlarından satın alabileceğiniz Krispi Tırtıklı Kraker Baharatlı 45 gr ile çıtınızı çıkarmaya başlayabilirsiniz. Krakeri klasik formu olan çubuk şeklinden kurtaran ve farklı bir görselliğe taşıyan bu ürün, içerik olarak da klasik çizgini dışına çıkıyor ve sade kraker algısını yıkarak çeşnili kraker lezzeti ile kraker severleri buluşturuyor.

Çıtırtılı muhabbetin adı olan Krispi Tırtıklı Kraker Baharatlı 45 gr hem görsel tasarımı hem de içeriği ile dikkat çekiyor. Krispi tırtıklı krakerin acılının yanı sıra baharatlı ve peynirli soğanlı çeşitleri bulunuyor. Tırtıklı şeklinden gelen yoğun çıtırtısına, bol baharattan gelen lezzeti ekleyen bu krakeri dilerseniz arkadaş muhabbetinde tüketebilir ya da yalnız akşamlarınızda dost sesi niyetine çıtırdatabilirsiniz. Lokmalık krakerlerden oluşan bu ürün incecik formu ile daha çıtırtılı bir lezzet sunuyor. Dilerseniz yanında dip soslarla servis ederek kraker ikramına yeni bir boyut katabilirsiniz. Her yaştan seveni bulunan bu krakerlerle izlediğiniz filmi, maçı ya da diziyi daha keyifli bir şekilde takip edebilirsiniz.

 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız