Ülker Olala Sufle Frambuazlı Kek 70 Gr #30165125 | CarrefourSA
Marka: ÜLKER

Ülker Olala Sufle Frambuazlı Kek 70 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
19,50 TL

adet
ÜLKER OLALA SUFLE FRAMBUAZLI 70GR

Tatlılar birçok kişinin en sevdiği yiyeceklerdir. Ancak her zaman evde tatlı yapmak ya da bulundurmak mümkün olmaz. Yine de Ülker Olala Sufle Frambuazlı 70 Gr sayesinde hem çok uygun fiyata hem de çok kolay bir şekilde taze tatlı yemek mümkün. İster sıcak ister soğuk tüketebileceğiniz bu ürün, sufle gibi yapması emek isteyen ve her zaman bulunamayan bir tatlıyı birkaç dakika içinde hazırlamanıza olanak tanıyor.

Ülker Olala Sufle Frambuazlı 70 Gr, paketin içinden bir kek kalıbı içinde çıkıyor. Bu kek kalıbı ince kağıttan değil ve güzel tarafı fırına girebiliyor olması. Böylece eğer suflenizi sıcak tüketmek isterseniz, sufleyi yalnızca dış paketinden çıkarıp kek kalıbı ile birlikte mikrodalgaya ya da mikrodalga fırınınız yoksa bile normal fırına koyabilirsiniz. Pişirme sürelerini de yine dış paketin üstündeki talimatlardan öğrenebilirsiniz. İçinden bir adet de plastik kaşık çıkan sufleyi bu şekilde ister evde ister dışarıda kolaylıkla yiyebilirsiniz. CarrefourSA reyonlarında kolaylıkla bulabileceğiniz bu ürün için CarrefourSA süper marketlerindeki ‘Çikolata ve Bisküvi’ bölümlerinde göz atabilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Şeker, su, bitkisel yağlar (palm), buğday unu, glukoz şurubu, invert şeker şurubu, nem vericiler (gliserol, sorbitol), yağı azaltılmış kakao tozu (%3), yumurta, nişasta, modifiye nişasta, fındık püresi, buğday nişastası, emülgatörler (bitkisel yağ asitlerinin mono ve digliseritleri, sodyum stearol-2-laktilat, soya lesitini), kıvam arttırıcılar (selüloz, selüloz gam, ksantan gam, guar gam), tuz, yağsız süttozu, frambuaz pulpu (%0,4), kabartıcılar (disodyum difosfat, sodyum hidrojen karbonat), bitter çikolata (süt) (%0,3), aroma vericiler, koruyucular (potasyum sorbat, sodyum propiyonat, sorbik asit), buğday lifi, asitlik düzenleyici (sitrik asit), kara havuç konsantresi.

Alerjen Bileşenler
Gluten,Yumurta,Fındık içerir

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Pasifik Tüketim Ürünleri Satış Ve Tic.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-34-K-002935

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 377
Enerji (kj) 1575
Yağ (g) 18
Doymuş Yağ(g) 8.2
Karbonhidrat (g) 50
Şekerler (g) 36
Protein (g) 3.1
Tuz(g) 0.7
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız