Ülker Saklıköy Yulaflı Bisküvi 91Gr #30066789 | CarrefourSA
Marka: SAKLIKÖY

Ülker Saklıköy Yulaflı Bisküvi 91Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
SAKLIKÖY YULAFLI BİSKÜVİ 91GR

Bisküviler, kurabiyeler hayatta atıştırmalık olarak en çok tercih ettiğimiz yiyeceklerdir. Gerek ev yapımı gerekse hazır alımlarda atıştırmalık olarak tercih ettiğimiz bu yiyeceklerin taze olmasını ve tatlarının yerinde olmasını tercih ederiz. Özellikle farklı tatlar veren ve yediğimiz zaman bizi mutlu hissettiren yiyecekleri daha çok tercih ederiz. Bunun yanında sağlıklı olması ve bol kalori içermemesi de dikkate aldığımız hususlar arasındadır. Saklı köy Yulaflı Bisküvi 91gr Ülker’in en çok ürettiği ve tüketiciler tarafından da oldukça tercih edilen bisküvi türleri arasındadır. Carrefour reyonlarında da bolca karşılaşacağınız olan Saklı köy Yulaflı Bisküvi 91gr ağızda hoş tatlar bırakırken sağlıklı olduğu için de gönül rahatlığıyla tüketilebilir.

Saklı köy Yulaflı Bisküvi 91gr yulaflı içeriği sayesinde kolay hazmedilebilen ve sindirilebilen bir ürün olup hiçbir şekilde kilo yapmaz. Bunun yanında Ülker markasının her zaman sıklıkla tariflerini güncellediği Saklıköy Yulaflı Bisküvi 91gr tüketiciler tarafından da atıştırmalık olarak oldukça tercih edilmektedir. Çerez, çikolata ve Bisküviler alanında kekler ve bisküviler bölümünde yer alan ve tatlı bisküvi kategorisine sahip olan bu ürünün kodu 30066789’dur.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız