Uni Baby Çamaşır Deterjanı 1500 Ml #30129446 | CarrefourSA
Marka: UNI

Uni Baby Çamaşır Deterjanı 1500 Ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 58 adet
235,95 TL 149,95 TL

CarrefourSA Kart İle
adet

Uni Baby Çamaşır Deterjanı 1500 ml

 
 Yenidoğan bebeklerin hassas cildi ile temas eden çamaşırların temizliği için özenle geliştirilen Uni Baby Çamaşır Deterjanı 1500 ml, CarrefourSA reyonları özel çamaşır bakımı bölümünden evlerinize sunuluyor. Baby Deterjan, yenidoğan bebekleri koruyan vernikse tabakasına zarar vermeyen saf içerikli formülü sayesinde, bebeğiniz için güvenle tercih edebileceğiniz temizlik ürünleri arasında yer alıyor.
 Yetişkin cildine göre çok daha hassas olan ve özen isteyen bebek cildi için, çamaşırların kumaş havlarının yumuşaklığını korumasını sağlıyor. Yenidoğan deterjanı, mama, süt ve meyve lekelerine karşı doğal içeriği ve etkili temizliği ile öne çıkıyor. Kalıntı bırakmaması sayesinde kolay ve pratik bir temizlik sağlayan ürün, ilk günden itibaren bebek çamaşırlarında güvenle kullanılabiliyor. Hassas ciltlere özel hipoalerjenik formüle sahip olan çamaşır deterjanı; hem beyazlar, hem de renkliler için rahatlıkla kullanılabiliyor. Paraben, boya, fosfat içermeyen oldukça doğal yapısı ile bebekler için ideal olan deterjan; hem elde yıkamada hem de çamaşır makinesinde yıkamada tercih edilebiliyor.
 İçerdiği doğal ve bitkisel ham maddeler ile çamaşırlara doğal bir yumuşaklık veren, 1500 mililitrelik ambalajında satılan ayrıcalıklı ürünü denemek için, hemen şimdi sepetinize ekleyerek kolaylıkla satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 463356

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız