Uni Baby Sensitive Çamaşır Deterjanı 1500 ml #30172737 | CarrefourSA
Marka: UNI

Uni Baby Sensitive Çamaşır Deterjanı 1500 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
235,95 TL 149,95 TL

CarrefourSA Kart İle
adet

Yenidoğan ve bebek hassasiyetini ön planda tutarak, tamamen doğal içeriklerle yola çıkan Uni, 22 yıllık tecrübesiyle bugün de annelerin vazgeçilmezi olmaya devam etmektedir. Bilimsel literatürleri tarayarak ve ham malzemelerinin tüm denetimlerini yaparak ilerleyen marka, bebeklerin saf cilt yapısına uygun ürünlerini annelerin gönül rahatlığıyla kullanabilmesini sağlar. 

Parfümsüz ve Hipoalerjenik Yapı

Paraben, ağartıcı, fosfat ve parfüm içermeyen yapısı sayesinde geçirgen olan bebek cildini düşünen , çamaşırların doğal içeriklerle temizlenmesini amaçlar. Bebeğinizin kıyafetleri, direk teniyle temas ettiği ve ince yapısı nedeniyle geçirgen bir cilt yapısına sahip olduğu için kimyasal ürünlerin tehdidine açık durumdadır. Dermatolojik olarak test edilen yapısı sayesinde bebeğinizin kıyafetleri onun için bir tehdit haline gelmez.

Sıvı Deterjanın Etkisi

Kuru deterjana göre nemden etkilenmemesi ve çamaşırlar üzerinde kuru deterjan gibi çözülmeye gerek kalmayan yapısı sayesinde kullanım kolaylığı sağlayan Uni Baby Deterjan, mama ve süt lekelerini çıkarmada da etkilidir. Bebek Çamaşırı Deterjanları reyonunda bulabileceğiniz Uni Baby Deterjan'ı hem beyazlar hem de renkliler için kullanabilirsiniz. Uni Baby Sensitive Deterjana Carrefour avantajları ile nakit ya da kredi kartı seçenekleriyle sahip olabilirsiniz.

30172737 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız