Universal 62-100 cm Kapı Barı #30191879 | CarrefourSA
Marka: INTERSPOR

Universal 62-100 cm Kapı Barı

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Entegre edilebilir yapısıyla çalışma ve günlük yaşamın yoğun temposundan dolayı spor yapmaya vakit bulamayanlar ve tercihini evde spor yapmaktan yana kullananlar için üretilen Interspor Universal Kapı Barı 62-100 cm, beklentileri tam anlamıyla karşılayan özelliklere sahip. Temel kullanımla, egzersiz esnasında vücudun üst ekstremitesinde bulunan büyük ve küçük kas gruplarını çalıştırabileceğiniz gibi, fonksiyonel kullanımla karın ve bacak bölgesini de etkili bir şekilde çalıştırabilirsiniz. 

Spor Salonunu Eve Taşıyan Kapı Barı

Kapı barı ile barfiks hareketini yaparken tek seferde kol, omuz, ve sırt gibi büyük kas gruplarının bulunduğu bölgeleri,  kendi vücut ağırlığınızı kullanarak verimli bir şekilde çalıştırabilirsiniz. Böylece her bir bölge için ayrı ayrı tasarlanan spor aletlerinde vakit harcamanıza ve serbest ağırlık plakalarıyla uğraşmanıza gerek kalmaz. 

Ayarlanabilir İşlevsel Özellikler

Kapı çerçevesine sabitlenerek kullanılan ürün, ayarlanabilir özelliğiyle 62 cm'den 100 cm'ye kadar uzatılabilir. Çerçeveye temas eden bölümde kullanılan malzeme, özelliği itibarıyla sabitlendiği alana herhangi bir şekilde zarar vermez. Dayanıklı olma özelliğinin yanı sıra kavrama noktalarını çevreleyen yumuşak kauçukla kullanım rahatlığı da yaşatan kapı barına, Vücut Geliştirme Aletleri reyonundan ulaşarak hemen sahip olabilirsiniz.

30191879 

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 6 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 6 Taksit ve tabletlere en fazla 6 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 6 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır. Akbank işlemleri 4 taksit 2 ay ertelemeli olarak uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız