Universal Çok Fonksiyonlu Kapı Barfiksi #30191878 | CarrefourSA
Marka: INTERSPOR

Universal Çok Fonksiyonlu Kapı Barfiksi

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Interspor Universal Çok Fonksiyonlu Kapı Barfiksi sporu hayatınızın her alanına dahil edilebilmenize olanak tanır. Çok fonksiyonlu olması sebebi ile tek aletle birden fazla hareket yapmanıza yardımcı olur. Pratik kurulumu ile hızlıca monte edilerek kullanıma başlanabilir. Matkap, tornavida, çivi gerektirmediğinden istendiği zaman montaj ya da demontaj yapılır. Kapı kenarlarına zarar vermeyen montaj sistemi ile evlerinizde rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Çelik çubuklar sayesinde sağlam bir yapı sunar. Kauçuk tutamaçlar da kavrayış kolaylığı sağlar ve spor yapmanızı keyifli hale getirir. Çok fonksiyonlu kapı barfiksi ev tipidir ve çalışma alanlarınıza bağlı olarak büro ve ofislerinizde de tercih edebilebilirsiniz.

Kimler Kullanabilir?

Çok fonksiyonlu kapı barfiksi spor yapmadan yaşamayan, sporu yalnızca spor salonları ile sınırlandırmak istemeyen, vücut geliştirmeyi seven ya da vücut geliştirmeye yeni başlayan herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Ürün, yalnızca sporu seven erkek kullanıcılara değil vücut geliştirmek isteyen kadınlara da uygun olarak üretildi.

Tek yapmanız gereken CarrefourSA vücut geliştirme aletleri bölümünde bulabileceğiniz Interspor Universal Kapı Barfiksi'ni alışveriş sepetinize eklemeniz. Ürünü hemen satın alabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

30191878 

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 4 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 4 Taksit ve tabletlere en fazla 4 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 4 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız