Vanish Kosla Leke Çıkarıcı Sıvı Renkliler İçin 1800 ml #30097723 | CarrefourSA
Marka: VANISH

Vanish Kosla Leke Çıkarıcı Sıvı Renkliler İçin 1800 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Vanish Kosla Leke Çıkarıcı Sıvı 1800ml Renkliler İçin

Çamaşırların temizliğinde lekelerin sökülmesi, en önemli işlemlerden biri olurken bu işlemin sağlanabilmesi için de yüksek nitelikli temizlik malzemelerine ihtiyaç duyulur. Yıllardır birçok insan tarafından bilinen ve tek yıkamada tüm lekelerde etki gösteren Vanish Kosla Leke Çıkarıcı Sıvı 1800ml Renkliler İçin ürünü sayesinde istediğiniz temizliği sağlayarak, rahat ve hijyenik bir sonuç elde edebilirsiniz. Vanish ürünlerini CarrefourSA reyonlarında çeşitleri ile birlikte bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında ön plana çıkan ürünlerden biri olarak bulabileceğiniz Vanish Kosla Leke Çıkarıcı Sıvı 1800ml Renkliler İçin ürünü, 18 yıkama için kullanımı ideal olan bir içerik sağlarken Oxi Action etkisi ile birlikte tüm lekelerin derinine işleyerek çözücü bir sonuç sağlamaktadır. Özellikle masa örtüsü, yastık kılıfları, perdeler ve gömlekler gibi farklı lekeler ile birlikte görselliğini yitiren çamaşırlarda tam bir leke sökücü olarak ekstra geçerli bir sonuç elde edebilirsiniz. Masa örtülerinde salça, vişne suyu, turşu, reçel veya gömleklerde çim, kahve ve boya lekelerini rahatlıkla Kosla Vanish ürünü sayesinde sökebilirsiniz. Böylece çamaşırlarınızı daha uzun ömürlü şekilde kullanabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız