Varta Superlife Aa Kalın Kalem Pil 8'li #30109531 | CarrefourSA
Marka: VARTA

Varta Superlife Aa Kalın Kalem Pil 8'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Varta s. Life kalem pil - aa 8 li shirin

Hırdavat, Aydınlatma ve Piller reyonu içerisinde bulunan ürünler bu alanlarda ihtiyacımız olan pek çok ürünü bizlere sunmaktadır. Profesyonel markalar tarafından birbirinden farklı özellikte, güçte ve fiziksel özellikte üretilen bu ürünler en düzenli şekilde sizlere bu reyon içerisinde sunulur. Piller reyonu içerisinde bulunan piller, birbirinden profesyonel marka tarafından üretilir ve farklı kullanım alanlarına özel çeşitlilikte sizlere en uygun fiyatlar ile sunulur. Varta markasının üretmiş olduğu ve piller reyonu içerisinde sizlere sunmuş olduğu kalem pi olan Varta s. Life kalem pil - aa 8 li shirin kalın kalem pillerden oluşmaktadır. İçerisinde 8 adet kalın kalem pil bulunur. Kullanım alanına uygun olduğu yerlerde size yüksek gücü ile uzun süre kullanım sunacak bu ürünü CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz.

Varta s. Life kalem pil - aa 8 li shirin ürününü piller reyonu içerisinde, kalem piller-AA arasında bulabilirsiniz. Tek tık ile ürünü bulunduğu reyondan sepete ekleyebilir ve alışverişinize devam edebilirsiniz. Ödeme işleminizi kapıda veya online olarak yapabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız