Veet Tüy Dökücü Duşta Hassas Ciltler İçin 150 Ml #30022863 | CarrefourSA
Marka: VEET

Veet Tüy Dökücü Duşta Hassas Ciltler İçin 150 Ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
249,90 TL

adet
30022863 Veet 21 Gr. In Shower Hassas Krem

Veet In Shower Hassas Krem, tıraş bıçağına göre uygulandığı bölgede uzun süren ferah bir pürüzsüzlük sağlar. Yeni çıkan tüyleri tıraş aşamasındaki gibi sert hissettirmez. Tüylerin daha yumaşak çıkmasını sağlar. Böylece bir sonraki uygulamanızda daha rahat bir işlem yapmanızı sağlar. Veet, spatulası sayesinde vücudunuzda kesik ve çiziklere yol açmaz. Veet'te bulunan Smooth & Fresh teknolojisi sayesinde uygulama yaparken güzel kokularda size eşlik eder. Veet In Shower Hassas Krem 21 Gr. ürününe CarrefourSA Kişisel Bakım reyonundan da bulunan Bakım Ürünleri ve Epilasyon bölümünden ulaşabilir, internet mağazamızdan tek tıkla satın alabilirsiniz.

Veet In Shower Hassas Krem cildinizi 24 saate kadar nemli tutar. Tıraş bıçaklarına göre iki katına kadar uzun süren ipreksi bir görünüm sunar. Spatulası sayesinde tüyleri kolayca alır ve ağrı yapmaz. Özel olarak hazırlanmış suya dayanıklı formülü ile duş alırken kullanabilir ve gününüze devam edebilirsiniz. Tüylerin köküne yaklaşarak kısa tüyleri bile etkisi altına alıp yok eder. Tüy dökücü kremler evde istenmeyen tüylerden kurtulmanın hızlı, pratik ve güvenli yolu olarak hayatımızda yer ettiler. İstenmeyen tüyleri zayıflatıp kopararak tüylerden birkaç dakika içinde kurtulmanızı sağlar.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız