Vileda 100'lü M-L Pudrasız Kullan-At Eldiven #30140634 | CarrefourSA
Marka: VILEDA

Vileda 100'lü M-L Pudrasız Kullan-At Eldiven

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Vileda Kullan At Eldiven Büyük Boy 100’lü

Ev düzeninin sağlanması noktasında temizlik ilk faaliyetlerden biri olurken, temizlik işlemlerini gerçekleştirirken ihtiyacınız olan kullan at eldivenler noktasında Vileda markası tarafından çok kaliteli bir ürün ortaya çıkarılıyor. Vileda markasının sunmuş olduğu kalite ile birlikte pratik bir şekilde paketinden çıkararak kullanabileceğiniz pudrasız kullanılan eldivenler, ev temizliğinde büyük bir avantaj oluşturuyor.

CarrefourSA Ev Düzenleme reyonu içerisinde rahatlıkla bulabileceğiniz Vileda Kullan At Eldiven Büyük Boy 100'lü ürünü sayesinde kullan at lateks eldivenleri günlük temizlik, saç boyama, ayakkabı boyaması, genel bahçe işleri ve tadilat işleri gibi birçok işlem için kullanabiliyorsunuz. Doğal lastik lateks içeren bu ürün, lateks alerjisi olan kişiler için kullanıma uygun olmamakla birlikte doğrudan güneş ışığına maruz kalmadığı sürece özelliğini yitirmemektedir.

Pudrasız olduğu için kullanımda kuruluk ve sıkıntı oluşturmayan, small ve medium gibi farklı ölçüleri bulunan Vileda Kullan At Eldiven Büyük Boy 100'lü paket ürünü ile ev temizliğinden boya ve tadilat işlemlerine kadar birçok ev işini rahatlıkla yapabiliyorsunuz.

Evinizde pratik kullanım için bu ürünü hemen sepetinize ekleyerek satın alabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız