Vileda 3 Parça Sünger Temizlik Bezi #30018224 | CarrefourSA
Marka: VILEDA

Vileda 3 Parça Sünger Temizlik Bezi

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
153,90 TL

51,30 TL / Adet

Ürün, süper emici ve ıslak kullanım için idealdir. Sıradan sünger bezlere göre daha kalındır. Dayanıklıdır. Ergonomik şekli ve dalgalı yapısı sayesinde daha kolay partikül toplayan Vileda Sünger Bez CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarında da bulabilirsiniz.

Sıradan sünger bezlere göre daha kalındır.Daha emici.Daha dayanıklı.Ergonomik şekil.Dalgalı yapısı sayesinde daha kolay partikül toplar. Bacti-Stop sayesinde bakteri üremesini önler.Daha iyi bir çevre için - doğal liflerden yapılmıştır. 18X20 cm boyutlarında ve bir pakette 3 farklı renktedir.Sıradan bir sünger beze göre daha kalındır, daha emicidir, daha dayanıklı ve daha kolay elde tutulur.İz ve tüy bırakmadan yüzeyleri kolayca kurutur ve temizler. Bacti-Stop sayesinde bakteri üremesi önlenir, böylece kötü koku olmaz. Evdeki yer döşemelerini temizledikten sonra durulama suyuna biraz sirke damlatın ve son bir kez daha silin. Döşemelerin parladığını göreceksiniz. Vileda Sünger Bez 3 Adet; sıradan sünger bezlere göre, daha emici, daha dayanıklı ve ergonomik şekle sahiptir. Dalgalı yapısı sayesinde daha kolay partikül toplar. Bacti-Stop sayesinde bakteri üremesini önler. Daha iyi bir çevre için - doğal liflerden yapılmıştır.

65 yılı aşkın tarihimize baktığımızda Vileda®; O'Cedar® ,Wettex®, Gala® ve Swash® gibi tanınmış ev temizlik ürünlerinin yanı sıra, uluslararası en çok tanınan markalardandır. Vileda’nın ana şirketi olan Freudenberg Ev ve Temizlik Çözümleri GmbH (FHCS), Tüketici Bölümü (satışların yaklaşık %85’i) ve Profesyonel Bölüm olarak ayrılmıştır. FHCS, 160 yıldan fazla tarihiyle, Alman bir aile şirketi olan Freudenberg Group’a bağlı bir alt kuruluştur. Ev ve Temizlik Çözümleri GmbH (FHCS)’nin toplam satışları 2011’de 687,2 milyon Euro’ya kıyasla 2012’de yüzde 3,7’den 712,6 milyon Euro’ya yükselmiştir.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız