Voit DB107 Dipping Dumbell 4 kg Yeşil #30191893 | CarrefourSA
Marka: VOIT

Voit DB107 Dipping Dumbell 4 kg Yeşil

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Voit DV107 Dipping Dumbell 4 Kg Yeşil, vücut geliştirme aletleri arasında yer alıyor. Ürün, kol kaslarını güçlendirmek isteyen sporcular tarafından tercih ediliyor. Antrenman yapılırken kullanılan Dipping Dumbell, kararlaştırılan programa uyularak setler halinde çalışıldığında istenilen sonuca ulaşmaya yardımcı oluyor.  Ürün; omuz, dirsek ve kolları çalıştırmak isteyen bireylerin egzersiz programına dahil ediliyor.

Kolları Aktif Bir Şekilde Çalıştıran 4 kg Dumbell Modeli

Ön kol, kanat, arka omuz, biceps ve trapez kaslarını ideal bir şekilde çalıştıran Dumbell modeli, kollara güç kazandırmaya yardımcı oluyor. Formda kalmayı kolaylaştıran ürün, spor salonlarında kullanılırken, isteğe bağlı olarak ev ortamında da değerlendirilebiliyor. 4 Kg ağırlık çalışması yapmak isteyen bireylere uygun olan Dipping Dumbell, vücut geliştirme aletleri kategorisinde bulunuyor.

Dengede Kalmayı Sağlayan ve Kas Gücünü Arttıran Dipping Dumbell

Dengede kalmak ve var olan gücü verimli bir şekilde kullanmak amacıyla tasarlanan ürün, her an pratik bir şekilde çalışma olanağı sunuyor. Motorlu spor aletlerinden farklı olan Dumbell, kullanıcıların daha özgür bir şekilde kısıtlanmadan egzersizlerini yapmalarını kolaylaştırıyor. Sporla ilgileniyorsanız ve kol kaslarınızı güçlendirmek istiyorsanız, ürünü hızlıca sepetinize ekleyebilirsiniz.

30191893 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız