Voit DB107 Dipping Dumbell 5 kg Gri #30191894 | CarrefourSA
Marka: VOIT

Voit DB107 Dipping Dumbell 5 kg Gri

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Voit DB107 Dipping Dumbell 5 Kg Gri modeli, ağırlık çalışmaları için kullanılan ekipmanlar arasında yer alıyor. Tek elle ya da çift olarak kullanıma uygun olan ürün, egzersiz programlarını oluştururken tercih ediliyor. Ağırlığın her iki yana da eşit olarak dağıldığı Dipping Dumbell, el halteri olarak da biliniyor.

Kol Kaslarını Güçlendiren Dipping Dumbell Modeli 

Kol egzersizi yapmak için kullanılan ürün, sabit ağırlıklı olduğu için 5 kg yük ile çalışmayı tercih eden sporculara hitap ediyor. Spor salonlarının yanı sıra ev içerisinde de kullanıma uygun olan model, kol kaslarını güçlendirmeye yardımcı oluyor. Vücut geliştirmek ve daha sportif bir görünüm elde etmek amacıyla kullanılan Dipping Dumbell, vücut geliştirme aletleri reyonunda yer alıyor.

Ağırlık Çalışması Yapan Sporcuların Tercihi

Ön kol, biceps, kanat, arka omuz ve trapez kaslarını çalıştırmaya yardımcı olan ürün, antrenmanların önemli parçaları arasında yer alıyor. El ile kavranan Dumbell modeli, pozisyon hiç bozulmadan aşağı-yukarı hareketlerle setlere devam edildiğinde etkili bir sonuç almayı kolaylaştırıyor. Ağırlık çalışması yaparak, kol kaslarınızı güçlendirmek için, ürünü hızlıca sepetinize ekleyebilirisiniz. 

30191894 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız