Voit Pırhana Yüzücü Gözlüğü - Gri-Beyaz #30191864 | CarrefourSA
Marka: VOIT

Voit Pırhana Yüzücü Gözlüğü - Gri-Beyaz

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Mavi sularda görüş açınızı arttırmak için özel olarak tasarlanan Voit Yüzücü Gözlüğü ile gözlerinizde herhangi bir yanma hissi yaşamadan, rahatlıkla yüzebilirsiniz. Deniz içerisindeki tuzdan ve havuzdaki kimyasallardan gözlerinizi koruyan yüzücü gözlüğü sayesinde bu sporun tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

Voit Pirhana Yüzücü Gözlüğü

Esnek ve dinamik kordonuyla baş bölgesini saran Voit Yüzücü Gözlüğü; rahat kullanım sunarak, yüzme esnasında başınızdan çıkmaz. Suyla buluşmasından sonra da baş bölgesini iyice saran yüzücü gözlüğü, yüzme esnasında su geçirmez. Başınıza uygun olarak ayarlayabileceğiniz estetik bir yapıya sahiptir. Lensinde bulunan koruyucu özelliği sayesinde buğu yapmaz ve yüzme sırasında görüşünüzü engellemez. Ayarlanabilir yumuşak contası ile burnunuzu tahriş etmez.

Yüzücü Gözlüğünün Temizlenmesi

Voit Yüzücü Gözlüğü, sağlıklı kullanım ve konfor sunması için temizlenmelidir. Yüzdükten sonra gözlüğünüze uygulayacağınız ufak dokunuşlarla gözlüğünüzün ömrünü uzatabilirsiniz. Yüzücü gözlüğünüzü deniz veya havuza girdikten sonra su ile durulamanız üzerindeki bakterileri, kimyasalları temizlemenizi sağlar. Güneş ışığına maruz bırakmayarak, kayışındaki esnek yapıyı uzun süre koruyabilirsiniz. Voit Pirhana Beyaz Yüzücü Gözlüğü ürününü, havuz ve su sporları kategorisinde bulabilir ve hemen satın alabilirsiniz.

30191864 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız