Voit Zinc Plus Basketbol Topu N:7 #30191854 | CarrefourSA
Marka: VOIT

Voit Zinc Plus Basketbol Topu N:7

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Özellikle okullarda yapılan sportif faaliyetlerde kullanılmak için tasarlanan Voit marka basketbol topu Carrefoursa bünyesinde basket topları kategorisinde yer alır.

İdeal Basketbol Topu Tasarımı

Basketbol topu standartlarına uygun olan Zinc Plus N7 Eurolig toplarına benzer şekle sahiptir. Basketbol topları kullanıcıların yaşına, cinsiyetine ve kullanım amacına göre çeşitli numaralara ayrılarak gruplandırılır. Voit’in Zinc Plus N7 ürünü 15 ve üzeri yaş grubundaki erkeklerin kullanımı için ideal olan 7 numaralı basketbol topudur. Türkçe karşılığı çinko olan zinc kelimesine isminde yer veren Voit basketbol topu, profesyonel basketbol toplarının sabit rengi olan çinko rengindedir. Voit Zınc Plus N7 Basketbol Topu iç ve dış mekânlarda kullanıma uygundur. Asfalt ve beton gibi zorlayıcı zeminlere karşı da dayanıklıdır.

Tutuşu Kolaylaştıran Özel Yüzey

Elle oynanan bir oyun olan basketbolda, topun oyuncunun elinden istem dışı kaymaması çok önemlidir. Voit Plus N7 topun elden kaymasını önleyen, esneklik ve dayanıklılık sağlayan kauçuk malzemeden üretilir. Basketbol topunun dışı, tutuşu kolaylaştıran özel pütürlü yüzeye sahiptir. Zinc Plus N7 basketbol topuna CarrefourSa ayrıcalığıyla sahip olabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız