Whiskas Balık Çeşitleri Kedi Maması 4x100 g #30129837 | CarrefourSA
Marka: WHISKAS

Whiskas Balık Çeşitleri Kedi Maması 4x100 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Whiskas Balık Çeşitleri Kedi Maması 4x100 g

Evinizde kedilerinizi düzenli bir şekilde beslemek ve farklı lezzetler ile birlikte onlara değişik gıdalar sunmak istiyorsanız, balık çeşitleri tüketimi için Whiskas markasını tercih edebilirsiniz. Marka tarafından özel bir şekilde üretilmiş Whiskas Balık Çeşitleri 4x100 g Kedi Maması ürünü sayesinde yavru ve yetişkin kedilerinizin rahatlıkla sindirebileceği ve zengin bir gıda ürün elde edebilirsiniz. Whiskas markasının mama ürünlerini CarrefourSA reyonlarında rahatlıkla bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Petshop reyonu içerisinde Kedi bölümünde ulaşabileceğiniz Whiskas Balık Çeşitleri 4x100 g Kedi Maması ürünü, vitamin ve mineraller ile birlikte zengin bir yapıya sahip olurken içeriğinde somon balığı parçaları barındırarak, soslu bir lezzet oluşturuyor. Kedilerde görme etkinliğinin arttırılması için Taurin ve A vitamini ile zenginleştirilmiş olan bu ürün, alüminyum folyo poşet içerisinde bulunduğu için tazeliğini sürekli koruyarak, her seferinde tek kullanımlık bir içerik sağlıyor. Net olarak 100 gram paketler ile birlikte 4 adet içerik oluşturan bu mama; sardalye balığı, uskumru, somon, soya yağı ve tahıllar ile birlikte güçlendirilerek kuvvetli bir içerik sağlıyor.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız