Whiskas Biftekli Kedi Maması 100 Gr #30008204 | CarrefourSA
Marka: WHISKAS

Whiskas Biftekli Kedi Maması 100 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
12,10 TL

Whiskas Biftekli Kedi Maması 100 g

Petshop bölümünde mamalar büyük yer tutmaktadır. Kedi besleyenler için kedilere özel mamalar da bu bölümde yer alıyor. Evde kedi beslemek büyük bir sorumluluktur. Çünkü bütün ihtiyaçlarını sahipleri karşılamak zorundadır. Düzenli olarak beslenmesi yapılmalıdır. Günlük bakım ve beslenme ihtiyaçlarını karşılamak hayvanların sahiplerine düşen bir görevdir. Kediler için de Whiskas biftekli 100 gr kedi maması tercih edilerek onların beslenmesi en doğru şekilde gerçekleştirilebilir. Kedi maması kullanımı kedilerin çeşitli evrelerdeki gelişim dönemleri için önemlidir. Mamaların içinde et ve balık parçaları bulunduğundan vitamin deposu olduğu söylenebilir. Kedilerin kemik ve kas gelişimi için ihtiyaç duyulan tüm vitamin ve proteinler mama içinde bulunur. Böylece kedilerin beslenmesi son derece bir şekilde gerçekleşir. Aynı zamanda tek seferde birden çok vitamin almış olurlar. İhtiyaçları olan tüm destek içerikleri mama içinde saklıdır. Kedileriniz için CarrefourSA reyonlarında bulunan Whiskas mamayı tercih edebilirsiniz.

Whiskas biftekli 100 gr mama kedi reyonunda yer almaktadır. Buradan kedi mamalarına ulaşabilirsiniz. Markanın 100 gr ürününü satın alarak minik hayvanların beslenmesini destekleyebilirsiniz. Ürün için sitemiz üzerinden de satın alma işlemlerini gerçekleştirme olanağınız bulunmaktadır.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız