Whiskas Ördek ve Yeşil Bezelyeli Kedi Maması 4x100 g #30008323 | CarrefourSA
Marka: WHISKAS

Whiskas Ördek ve Yeşil Bezelyeli Kedi Maması 4x100 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Yetişkin kedilerin ihtiyaç duyduğu bütün besin maddelerini içeren, kolay sindirilebilir konserve kedi maması Whiskas Ördek Sebze Kedi Maması'na CarrefourSA aracılığıyla, kedi maması reyonundan erişebilirsiniz. 

Whiskas Ördek Kedi Mamasının Özellikleri

Omega-6 yağ asitleri ve çinko içeriği kedinizin sağlıklı bir derisi ve parlayan tüyleri olmasına olanak sağlar. İçerdiği doğal yağlar sayesinde tüy yapısı parlak ve sağlıklı olur. Ayrıca içerdiği A vitamini, göz sağlığını destekler. İyi görme gücü için ihtiyacı olan A vitamini ile zenginleştirilmiştir. Kilo kontrol formüllüdür, aktivitesi düşük, kısırlaştırılmış kediler için dengeli beslenme ve kilo kontrolü sağlar.  Bunun yanı sıra, boşaltım sistemi sağlığı için dengeli mineraller içerir. İçeriğindeki taurin, kalp sağlığını korur. İçerdiği kalsiyum ve fosfat kemik ve diş yapısının güçlenmesine, protein güçlü bir kas yapısına sahip olmasına yardımcı olur. Özel aşındırıcı tanecikler diş sağlığını korumaya yardımcıdır. İçerdiği sebze ile gerekli vitamin ve mineral ihtiyacını karşılar.

Whiskas markasının özel olarak ürettiği ürünlerin başında gelen Whiskas Ördek Sebze 4x100 g Kedi Maması kedilerinize aradığı tadı sunacaktır. 1958'den günümüze kadar kedileriniz için en iyi kedi mamalarını sunarak, minik dostlarınızın sağlıklı ve mutlu bir hayat sürmeleri için çaba sarf eder.

30008323

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız