Whiskas Somonlu Kedi Maması 100 Gr #30007516 | CarrefourSA
Marka: WHISKAS

Whiskas Somonlu Kedi Maması 100 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
12,10 TL

Whiskas Somonlu Kedi Maması 100 g

Evinizin kıymetlileri dört ayaklı dostlarımız için beslenmek çok önemlidir. Sağlıklarını ve aynı zamanda besleyici ve lezzetli mamaların başında Whiskas Somonlu 100 g geliyor. Sindirimi oldukça kolay ve leziz tadı sayesinde kedilerinizin tüketebileceği bu lezzetli mama sizi ve kedinizi bekliyor.

Whiskas Somonlu 100 g kedi mamasını kabına koyduğunuz an çekici tavuk kokusu sayesinde kedinizi olduğu noktadan hızla mama kabının başına koşarak getirecektir. Somon içeren bu yaş mamayı ister günlük mama olarak ister ödül maması olarak kullanın. Kolay sindirilebilir yapısı ve besleyici içeriği ile mama tercihlerinizin başında whiskas somonlu kedi yaş maması yer alacaktır.

Kolay açılabilen kilitli ağzı ile mamayı taptaze şekilde istediğiniz zaman açıp kedinize verebilirsiniz. Bu ağız yapısı ile tazeliğini uzun süre taşıyan ve kokusunu dışarıya vermeyen mama ambalajına sahip olursunuz.

CarrefourSA mağazalarında kendi ürünleri olan Whiskas markalı ürünlere kolaylıkla ulaşabilir ve satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında petshop bölümünde bulunan kedi yaş mamaları reyonunda kediniz için en lezzetli whiskas somonlu yaş mama minik dostlarınızın beğenisine sunulmuştur. Bu kedi maması ürünlerine en uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız