Wogard Kamp Sandalyesi Kılıfı #30277798 | CarrefourSA

Wogard Kamp Sandalyesi Kılıfı

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
10,05 TL

Wogard Kamp Sandalyesi Kılıfı

Wogard Kamp Sandalyesi Kılıfı ile özgürlüğün tadını çıkarın!

Konforu ve keyfi yanınızda taşımak artık çok kolay. Wogard Kamp Sandalyesi Kılıfı, %100 polyester malzemeden oluşur ve biye ile güçlendirilmiş yapısıyla güven verir. Kamp sandalyenizi rahatça içine koyup her anın keyfini çıkarabilirsiniz.

Wogard Kamp Sandalyesi Kılıfı, kaliteli kumaşı ve sağlam askıları ile sizlere konforlu bir taşıma imkanı sunar. Arabanızın bagajında, elinizde ya da omuzunuza asarak rahatça taşıyabilirsiniz. Üst kısmında bulunan büzmeli ve kilitli bağlama ipleri ile kamp sandalyenizi kolayca içine koyup ağzını büzerek taşıyabilirsiniz. Farklı renk seçenekleri ile beğeninize sunulan Wogard Kamp Sandalyesi Kılıfı sayesinde ister en güzel manzaralar sizleri bekliyor!

Wogard Kamp Sandalyesi Kılıfı piknik yaparken, balık tutarken ya da günün en güzel saatinde güneşin batışını izlerken sandalyenizde keyif yapabilmeniz için sizin en büyük yardımcınız olacak! 

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 6 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 6 Taksit ve tabletlere en fazla 6 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 6 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır. Akbank işlemleri 4 taksit 2 ay ertelemeli olarak uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız