Yıkanabilir Çck Maske 8-12  Yaş Kamuflaj #30296805 | CarrefourSA

Yıkanabilir Çck Maske 8-12  Yaş Kamuflaj

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
10,15 TL

Yıkanabilir Çck Maske 8-12 Yaş Kamuflaj

Minikler hem hoş vakit geçirsin hem de salgın hastalıklara karşı güvende olsun ister misiniz? Miniklerin seveceği bir tasarıma sahip olan ve zararlı bileşenlere karşı koruma sağlayan Kamuflaj Desenli Yıkanabilir Çocuk Maskesi ile bunu yapabilirsiniz!

Kamuflaj Desenli Yıkanabilir Çocuk Maskesi, kullanım esnasında yüzü tam kavrıyor ve nefes alan yapısı sayesinde miniklerin gün boyu rahat etmesini sağlıyor. Sağlık açısından risk oluşturmayan malzemelerden üretildiği için güvenle kullanılabiliyor. Ayrıca eğlenceli tasarımı ve kamuflaj deseniyle de miniklerin gözdesi oluyor. Yıkandıktan sonra yeniden kullanılabilen Kamuflaj Desenli Yıkanabilir Çocuk Maskesi, 8-12 yaş arası miniklerin kullanımına uygun olarak üretiliyor. 

Kamuflaj Desenli Yıkanabilir Çocuk Maskesi ile minikler diledikleri gibi hareket ederken sağlık açısından da güvende oluyor. Miniklerin severek takacağı Kamuflaj Desenli Yıkanabilir Çocuk Maskesi ile içiniz hep rahat olsun!

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız