Yumoş Extra Yumoş Doğal Özler Konsantre Çamaşır Yumuşatıcısı Badem 1200 ml 50 Yıkama #30262238 | CarrefourSA

Yumoş Extra Yumoş Doğal Özler Konsantre Çamaşır Yumuşatıcısı Badem 1200 ml 50 Yıkama

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
124,90 TL

 

Yumoş Doğal Özler Konsantre Çamaşır Yumuşatıcısı Badem ile Yumoş Extra’nın Uzman Bakımı, Doğanın Özleri ile birleşti! Badem çiçeğinin muhteşem kokusunu giysilerinizle buluşturan yeni Yumoş Extra Doğal Özler Serisi, giysilerinize eşsiz bakım sağlarken cildinize de özen gösterir. E vitamini içeren, klor ve boya içermeyen Yumoş Extra Doğal Özler serisi ürünleri; dermatolojik olarak test edilmiş olup, hassas ciltler için uygundur. Kendinize ve sevdiklerinize gösterdiğiniz özeni giysilerinize de göstermek istiyorsanız, yumuşatıcı çeşitlerimizden %100 doğal özler içeren Yumoş Doğal Özler Serisi ile tanışın.

Doğal Özler serisinin özel formülü, bitkisel bazlı aktif madde içerir. Her yıkamadan sonra kusursuz yumuşaklık ve kalıcı ferahlık hissini giysilerinizde taşıyın diye güvendiğiniz Yumoş uzman bakımı ile badem özünü harmanladık. Yumoş Doğal Özler Serisi ile doğanın iyiliği sizin ve sevdiklerinizin her zaman üzerinizde. Yoğunlaştırılmış formülü sayesinde çamaşırlarınızı her yıkamada güzelleştirip yumuşacık yapar. Yumoş Extra ile yarım kapak yeter! Çamaşır makinenizde ne yıkıyor olursanız olun, mutlaka tam olarak doldurun. Böylece daha az su kullanarak tek seferde hem bütçenizi hem doğayı hem de çamaşır makinenizi korumuş olursunuz. Çamaşırlarınızın yumuşacık dokularını korumasını istiyorsanız, onları yıkarken sıcak su yerine ılık su kullanın. Durulamayı ve çalkalamayı ise soğuk suyla yapın. Çamaşırlarınıza uzman bakım yapmak istiyorsanız, onları asla aşırı kurutmayın. Aşırı kurutma, gereksiz enerji harcamasının yanı sıra elbiselerinizi tüylendirip yıpratabilir. Çamaşırlarınızı açıkta kurutuyorsanız, kesinlikle gölge ve rüzgarlı bir alanı tercih etmelisiniz. Direkt güneş ışığına maruz kalan çamaşırlar canlı renklerini ve yumuşacık dokularını kaybedeceklerdir. Bitkisel bazlı aktif madde içerir. Klor ve boya içermez. E vitamini ve doğal aloe vera özü ile zenginleştirilmiştir. Deterjanın etkisini nötralize ederek cildinize özen gösterir. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Hassas ciltler için uygundur.
 

  • Bitkisel bazlı aktif madde içerir.
  • Klor ve boya içermez.
  • E vitamini ve doğal aloe vera özü ile zenginleştirilmiştir.
  • Deterjanın etkisini nötralize ederek cildinize özen gösterir.
  • Dermatolojik olarak test edilmiştir.
  • Hassas ciltler için uygundur.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız