Yumoş Sıvı Deterjan Hassas Giysiler İçin İpeksi Bakım 2520 ml #30306006 | CarrefourSA
Marka: YUMOS

Yumoş Sıvı Deterjan Hassas Giysiler İçin İpeksi Bakım 2520 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 56 adet
189,90 TL 142,43 TL

CarrefourSA Kart İle
adet

"Micellar teknolojisi ile geliştirilen Yumoş Deterjan, kısa programda bile etkili formülü ile giysilerinin ihtiyaç duyduğu hassas bakımı sunar. Hassas giysiler için deterjan arıyorsan Yumoş Deterjan tam sana göre. İpeksi bakımı sayesinde giysilerin uzun süre seninle! Hassas giysilerinin seninle daha uzun süre kalması için özel olarak geliştirildi.

Giymeye ve yıkamaya bağlı olarak giysilerin tüylenebilir ve dokusu yıpranabilir. En sevdiğin giysilerinin tüylenmesini engellemek istiyorsan, ihtiyacın olan deterjan tüylenme karşıtı Yumoş Deterjan! Doku koruyan Yumoş hassas deterjan, giysilerinin liflerini sarar. Böylece kısa programda bile giysilerinin dokusunu korumaya ve onarmaya yardımcı olur. Nazik formülü ile hassas giysiler için Yumoş sıvı deterjan; ipek, yünlü ve narin giysilerinin uzun süre yeni gibi kalmasını sağlar. Micellar teknolojisi ile giysilerini özenle temizler, korur ve onarır.

Kısa programda bile etkili formülüyle ilk dakikadan itibaren dokuları hızlıca sararak giysilerinde meydana gelen yıpranmaları ve tüylenmeleri engeller, giysilerinin daha uzun süre seninle kalmasını sağlar. Klor, paraben ve boya içermez.  Yumoş Deterjan, tüylenme önleyici özelliğinin yanında derinlemesine temizlik de sunar. Giysilerin ilk gün olduğu kadar yeni ve tertemiz bir şekilde, uzun süre seninle kalır! Yumoş’un benzersiz kokusu her yıkamada giysilerinizle buluşur. İçeriğindeki eşsiz Yumoş kokusu giysilerinle buluştuğu andan itibaren ferah ve temiz bir koku uzun süre sana eşlik eder.

Giysilerinin ihtiyacı olan ipeksi bakımı ve derinlemesine temizliği Yumoş Deterjan ile keşfetmeye hazır mısın?

Kullanım:

Yumoş Deterjan kullanırken, ana deterjan gözüne 1 yıkama ve az kirli giysiler için 60 ml koyabilirsin.

2-3kg = 60 ml , 4-5 kg= 80 ml

Kısa programda etkili: 30 derecede, hızlı&günlük (~28 dakika) programıyla gerçekleştirilen test sonuçlarına göre.

İçindekiler:

%5-15: Anyonik Aktif Madde <5%: Noniyonik Aktif Madde, Sabun, Polikarboksilat, Fosfonat, Methylisothiazolinone, Chloromethylisothiazolinone, Parfüm, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hydroxycitronellal, Linalool.•      Yumoş Deterjan hassas giysilerini derinlemesine temizlerken ihtiyacı olan ipeksi bakımı sağlamak için özel olarak geliştirildi.

•             Hassas giysiler için özel olarak geliştirilen formulü, Micellar teknolojisi ile giysilerinin liflerini sararak dokusunu gençleştirir. Bu formül, kısa programda bile hassas giysilerin renklerini ve dokularını canlandırmaya yardımcı olur.

•             Giysilerinde zamanla meydana gelen tüylenme ve yıpranmayı engeller, derinlemesine temizlik sunar. Hassas giysilerinin uzun süre seninle kalmasını sağlar.

•             Sahip olduğu şeffaf formülü sayesinde giysilerinin üstünde kalıntı bırakmaz.

•             İçeriğindeki eşsiz Yumoş kokusu sayesinde, giysilerinde ferah ve temiz bir koku bırakı.

•             Klor, paraben ve boya içermez."

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız