Yurt Haşlanmış Fasulye 800 Gr #30146121 | CarrefourSA
Marka: YURT

Yurt Haşlanmış Fasulye 800 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Yurt Haşlanmış Fasulye 800 g

Mutfağınızda her zaman el altında bulunarak hızlı bir tüketim sağlayarak yemek hazırlayabilmek için kullanacağınız gıda ve yemek malzemeleri arasında konserve fasulye, ürünleri de birçok tarif için işe yarar bir kullanım oluşturuyor. Yurt markasının güvencesi ile birlikte yıllardır kullanımı sürdürülen Yurt Haşlanmış Fasulye 800 g ürünü de fasulye yemeklerinin yapılması ve pilaki ya da piyaz gibi tariflerin yapılması için hızlı bir kullanım sağlıyor. Yurt ürünlerine CarrefourSA reyonlarında rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Çorbalar ve Hazır Yemekler bölümünde yer alan Yurt Haşlanmış Fasulye 800 g ürünü, süzülmüş olarak 400 gram haşlanmış fasulye içeriği sağlarken, yorulmadan ve vakit kaybetmeden lezzetli fasulyeleri yemeklerinizde kullanmanızı sağlıyor. Yüzde 50 oranında kuru fasulye içeriği ve ek olarak su ile tuz barındıran bu konserve, yağ, enerji, protein ve karbonhidrat içeriği ile birlikte lezzetli, sağlıklı ve keyifli bir tüketim oluşturuyor.

Uzun süre muhafaza edebileceğiniz, dolabınızda bulundurarak istediğiniz her zaman tüketim sağlayabileceğiniz, yemeklerin içinde güvenle kullanabileceğiniz ve her zaman lezzetini koruyan bu ürün etli, tavuklu, pastırmalı, sucuklu veya sebzeli tarifler içerisinde rahatlıkla kullanılabilir.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız