Tropicana Anadolu Karışık Meyve Nektarı Tetra 200 ml #30073883 | CarrefourSA
Marka: TROPICANA

Tropicana Anadolu Karışık Meyve Nektarı Tetra 200 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Anadolu'dan özenle toplanan kaliteli ve lezzetli meyveler 24 saat içinde işlenir. Uluslararası standartlarda üretilen Tropicana Anadolu Karışık Meyve Nektarı CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.Anadolu'nun dört mevsimi barındıran iklimi, ona eşsiz bir tabiat kazandırmıştır. Bu özelliği Anadolu'yu dünya üzerindeki en zengin ve en kaliteli meyve çeşitliliğine sahip coğrafyalardan birisi yapar. Tropicana Anadolu Karışık Nektarı, işte bu zengin çeşitlilikten özenle seçilen meyvelerden yapılır ve bu meyvelerin tüm faydaları bir araya getirilir. Elmanın eşsiz kokusu, limonun mayhoşluğu, şeftalinin kadifemsi tadı ve portakalın tatlı aroması, Anadolu’nun lezzet mozaiğini sofralarınıza taşımanız için Tropicana Anadolu Karışık Nektarı'nda harmanlanır.Tropicana, dünyada en büyük meyve suyu üreten şirketlerinden birisidir. 1947 yılında Anthony Rossi tarafından Florida’ da kuruldu ve ilk yıllarda portakal suyu üretti. 1949 yılında şirket Brandona taşındı ve ismi Fruit Industries olarak değiştirildi. Sonraki yıllarda üretimde başka meyveler de kullanmaya başladı. 1954 yılında meyve suyunda ani pastörizasyon yöntemi ilk kez kullanıldı. 1957 yılında şimdiki adını-Tropicana adını aldı.1998 yılında PepsiCo tarafından satın alındı. Dünyanın 100-den fazla ülkesinde, ayrıca Türkiye’ de de üretilir ve tüketiliyor.
İçindekiler Bilgisi
Su, Şeker, Elma Suyu Konsantresi, Portakal Suyu Konsantresi, Limon Suyu Konsantresi, Şeftali Püresi Konsantresi, Asitlik Düzenleyici (Sitrik Asit), Antioksidan (Askorbik Asit), Vitamin A

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
Soğuk İçiniz

Süzme Ağırlık
200

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Pepsi Cola Servis Ve Dağıtım Ltd.Şti.

İşletme Kayıt No
TR-59-K-001811

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 51
Enerji (kj) 215
Karbonhidrat (g) 13
Şekerler (g) 13
Vitamin A (µg) 240 30
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız