5120 Kaya Alone Kot Sırt Çantası #30283558 | CarrefourSA
Marka: ALONE

5120 Kaya Alone Kot Sırt Çantası

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
5120 Kaya Alone Kot Sırt Çantası

Alone 5120 Kaya Kot Sırt Çantası, özgün tasarımı ve fonksiyonel kullanım sunan iç hacmi ile hem şık hem de kullanışlı bir ürün arayanlara istediği her şeyi sunuyor. Siz de pamuk kot kumaşının üzeri parlak metal detayları ile hareketlendirilen Alone 5120 Kaya Kot Sırt Çantası'nı tüm kıyafetlerinizle rahat bir şekilde kombinleyebilirsiniz. 

34x27x16 santimetre boyutlarındaki Alone 5120 Kaya Kot Sırt Çantası'nın bir büyük, bir de küçük olmak üzere iki gözü var. Büyük bölmesi oldukça geniş bir hacim sunuyor ve eşyalarınızı her an yanınızda taşımanızı sağlıyor. Küçük bölme ise hızlıca ulaşmak istediğiniz kişisel eşyalarınızın her an elinizin altında olmasını sağlıyor. Ayarlanabilir askıları ile kendinize göre boyutlandırabileceğiniz Alone 5120 Kaya Kot Sırt Çantası, 30 derecede ve elde rahatlıkla yıkanabiliyor. Siz de modern ve parıltılı duruşuyla beğenileri toplayan Alone 5120 Kaya Kot Sırt Çantası'nı hemen sepetinize ekleyebilirsiniz!

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 150 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara, tabletlere, televizyon ve ses görüntü sistemlerine axess karta en fazla 4 taksit diğer bankalar için en fazla 2 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız