7Days Kruvasan Kakao Kremalı Multipack Aile Boy #30110478 | CarrefourSA
Marka: 7DAYS

7Days Kruvasan Kakao Kremalı Multipack Aile Boy

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
47,50 TL

adet
Sabahları güne daha keyifle başlamanızı sağlayacak ve yoğun dolgusu ile vazgeçemeyeceğiniz, gün içinde biten enerjinizi tazeleyecek olan 7Days Kruvasan Kakao Kremalı Multipack Aile Boy CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da bulabilirsiniz.

Kruvasan (Fransızca: croissant), Türkçe ay çöreği, hilal açması anlamına gelen Avusturya kökenli, hilal şeklinde olan bir yiyecektir. Dışı hamur, içi ise çikolata kaplıdır. Kat kattır. Sadece tereyağıyla yapıldığı için açma ile farkı büyüktür. Genellikle yanında kahve ile yenilir. Kruvasan, uzun zamandır Fransız mutfağının değişmez bir öğesi olduğundan Fransa'nın ulusal yiyeceği kabul edilir. 13. yüzyıldan beridir Avusturya'da çeşitli şekillerde yapıldığına dair tarihi deliller vardır. Yiyeceğin Fransa'da tutulması ise Avusturyalı bir subay olan August Zang' ın Paris' te bir fırın açması ile olmuştur. Paris'te hilal şeklinde yapılan Viennoiserie (Viyana usulü) çeşidi ile de dünya çapında tanınır hale gelmiştir.

Chipita, tuzlu yiyecekler üreten ve bunları pazarlayan bir şirket olarak 1973 yılında Yunanistan'da kurulmuştur. Ana ürünleri o zamanlar ekstra peynir aromalı mısır atıştırmalıklardı ve ürünlerini akabinde, 1988 yılından itibaren patates cipsi takip etti. 1991’de piyasa, ayrı ayrı paketlenmiş ve fırınlanmış uzun raf ömrüyle 7DAYS kruvasanlarıyla ve hemen sonrasında 7DAYS mini kruvasan’larıyla tanıştı. Birkaç yıl sonra 1995’te çığır açıcı, tuzlu Bake Rolls hızla tüketicilerin favorisi haline gelmeyi başararak piyasaya çıktı. Aynı zamanlarda, Chipita gerek kendi iştiraklerini kurarak gerekse de büyük uluslararası yada güçlü yerel firmalar ile stratejik ortaklıklar içine girerek, bugün hala ayakta duran uluslararası bir şirket olarak kendi temellerini atmaya başlamıştır.

İçindekiler Bilgisi
Hamur: Buğday unu, bitkisel yağlar (palm yağı, ayçiçek yağı), şeker, glikoz-fruktoz şurubu, maya, tuz, stabilizatör, (yağ asitlerinin mono-ve digliseritleri), vanilin, asitlik düzenleyici (sitrik asit), koruyucu(kalsiyum propiyonat, potasyum sorbat). Fındıklı krema dolgu %23: şeker,palm yağı, yağsız süt tozu, az yağlı kakao tozu, fındık, emülgatörler (yağ asitlerinin mono- ve digliseritleri, ayçiçek lesitin), vanilin.

Alerjen Bileşenler
GLUTEN İÇEREN TAHILLAR VE BUNLARIN ÜRÜNLERİ, SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ, FINDIK

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
SERİN VE KURU YERDE SAKLAYINIZ.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
FRITO-LAY GIDA SAN VE TIC A.S

İşletme Kayıt No
TR-41-K-012694

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 474
Enerji (kj) 1902
Yağ (g) 28
Doymuş Yağ(g) 17
Trans Yağ (g) 0.1
Çoklu Doymamış Yağ(g) 11
Karbonhidrat (g) 43
Şekerler (g) 15
Lif(g) 2
Protein (g) 7
Tuz(g) 0.5
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız