8580 Laci Alone Beslenme Ve Kalemlik Takım Sırt Çantası #30283543 | CarrefourSA
Marka: ALONE

8580 Laci Alone Beslenme Ve Kalemlik Takım Sırt Çantası

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
159,99 TL

8580 Laci Alone Beslenme Ve Kalemlik Takım Sırt Çantası

Alone 8580 Laci Beslenme ve Kalemlikli Sırt Çantası Takımı içerisinde; tek geniş bir göze sahip kalemlik, hem elde hem de omuzda taşınabilen bir beslenme çantası ve ergonomik kullanım imkanı sunan bir adet sırt çantası yer alır. Her biri lacivert tonlarında olan ürünler, çocukların ihtiyaçlarını kusursuz bir şekilde onlara sunar.

Alone 8580 Laci Beslenme ve Kalemlikli Sırt Çantası Takımı özel olarak geliştirilen bir kumaştan elde edilir. Su geçirmeyen ve ufak çaplı delinmeleri kendi başına tamir edebilen bu kumaş türü tamamen pamuktan üretilir, sağlığa zararlı kimyasallar içermez. Alone 8580 Laci Beslenme ve Kalemlikli Sırt Çantası Takımı'nın içerisindeki sırt çantası insan vücudunun yapısına göre tasarlandığı için yüksek düzeyde konfor da sunar. Yükü eşit olarak dağıtan bir dizayna sahip olan sırt çantası aynı zamanda airdraft teknolojisi sayesinde sırtta ağrı yapmadan taşıma imkanı da sağlar. 

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 6 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 6 Taksit ve tabletlere en fazla 6 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 6 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır. Akbank işlemleri 4 taksit 2 ay ertelemeli olarak uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız