9310 Mor Alone Termos Ve Beslenme Çantası #30283565 | CarrefourSA
Marka: ALONE

9310 Mor Alone Termos Ve Beslenme Çantası

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
9310 Mor Alone Termos Ve Beslenme Çantası

Fermuarlı yapısı, ısı yalıtımı sunan özel tasarımı, kolay taşıma imkanı tanıyan omuz askısı ve tutma sapıyla maksimum fonksiyonellik sunan Alone 9310 Mor Termos ve Beslenme Çantası sizin de kalbinizi çalacak! Siz de Alone 9310 Mor Termos ve Beslenme Çantası'nı hemen sepetinize ekleyerek hem çocuklarınızın hem de sizin hayatınızı kolaylaştıracak bir ürüne sahip olabilirsiniz. 

Okul çağındaki çocukların, bebeğiyle dışarıda rahat etmek isteyen ebeveynlerin ve piknik yapmayı seven ailelerin ihtiyaçlarına karşılık veren Alone 9310 Mor Termos ve Beslenme Çantası; termal folyo kaplı iç yüzeyi, su geçirmeyen asetatlarla güçlendirilen ve sağlığa zararlı bileşenler barındırmayan kumaşı sayesinde içerisine yerleştirilen yiyecek ve içeceklerin ısısını 8 saate kadar korur. Böylece hem çocuklar her zaman taze ev yemeğine ulaşabilir hem de ebeveynler minik bebekleri için önceden hazırladıkları mama ve anne sütünü her an yanında taşıyabilir. 

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 150 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara, tabletlere, televizyon ve ses görüntü sistemlerine axess karta en fazla 4 taksit diğer bankalar için en fazla 2 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız