Çaykur Çay Çiçeği 500 Gr #30099171 | CarrefourSA
Marka: ÇAYKUR

Çaykur Çay Çiçeği 500 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
85,95 TL

adet
"Caykur Cay Cicegi 500 g


Farklı lezzetler arayan çay tiryakileri için kendine özgü aroması olan Çaykur Çay Çiçeği 500 gramlık ambalajı ile satışa sunuluyor. CarrefourSA diğer klasik çaylar kategorisinde yer alan çay çiçeği çayı, hoş içimi ve parlak rengi ile beğeninize sunuluyor.
Doğu Karadeniz'in yüksek kesimlerindeki çay bahçelerinden toplanıp Çaykur fabrikalarında hazırlanarak paketlenen ürün, farklı tatlar arayan çay tiryakilerine farklı bir seçenek sunuyor. Tadından evvel eşsiz kokusunu alacağınız ürün ile parlak kırmızı renkte aromalı çay tadına varabilirsiniz. Özellikle iki yemek kaşığına bir tatlı kaşığı tomurcuk çayı karıştırılarak içilmesi tavsiye edilen ürünün hafif içimi ile kahvaltılarınıza aroma katabilirsiniz. Evinize gelen misafirleriniz veya aile üyeleriniz için demleyeceğiniz çay çiçeği çayı ile hoş sohbetlerinize birinci kalite çay tadı katabilirsiniz. 500 gram paketi ile ürünü porselen demlikte demleyerek çayın doğal tadına daha kolay ulaşabilirsiniz. Kireçsiz, sert olmayan kaynak suyu ile demlendiğinde çayın yumuşak içimine varabilirsiniz.
Demi, parlak rengi, kokusu ve farklı aromalı tadı ile Çaykur çay çiçeği çayının tadına varmak için hemen şimdi sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 852
"
İçindekiler Bilgisi
Siyah Çay

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
ÇAYKUR ÇAYININ GELENEKSEL AROMASINI VE KOKUSUNU BOZMAMAK İÇİN MUTLAKA KİREÇSİZ SU KULLANILMALI, ÇAYKUR ÇAYI'NI HER BARDAKTA, RENGİ VE KOKUSUYLA TAM KIVAMINDA DEMLEMEK İÇİN BİR ÇAY BARDAĞINA KARŞILIK 2 ÇAY KAŞIĞI ÇAY KONULMALI, DEMLİK

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Çaykur Mersin Pazarlama Bölge Müdürlüğü-Tarsus Yolu 7 Km Karacailyas / Mersin

İşletme Kayıt No
TR-53-K-000228

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 1
Enerji (kj) 4
Karbonhidrat (g) 0.2
Şekerler (g) 0.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız