Bağdat Ada Çayı 60 Gr #30068569 | CarrefourSA
Marka: BAĞDAT

Bağdat Ada Çayı 60 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Bağdat Ada Çayı 60 g

Bitki çayları bölümünde sizlere sunulan Bağdat Ada Çayı, Batı ve Güney Batı Anadolu’ da yetiştirilen ürünler kullanılarak üretilmektedir. Bitkinin kurutulan yaprakları C vitamini açısından zengindir. Ürünün faydaları sindirim sistemi sorunlarının giderilmesi, enfeksiyonlardan korunma, terlemeyi azaltma, ağız yaralarının tedavisi gibi birçok alanda görülmektedir. Diğer bitki çaylarında olduğu gibi düzenli tüketildiğinde stres azaltıcı, sakinleştirici ve zararlı toksinleri vücuttan atıcı etkisi bulunan adaçayının faydalarından yararlanabilmek için günde 1- 2 fincan tüketilmesi önerilmektedir. Bu şekilde tüketilen çay günlük K vitamini ihtiyacının %30’ unu karşılamaktadır. Ürünü çay olarak içebileceğiniz gibi et yemeklerinde koku ve lezzet vermek için de kullanabilirsiniz.

Çayın hazırlanması için 2 kaşık adaçayının üzerine kaynamış su dökmeniz ve 5- 10 dakika kadar beklemeniz yeterlidir. Tatlandırmak için şeker, bal ya da limon ekleyebilirsiniz. Daha yüksek miktarda kullanıldığında adaçayının tadı acı olabilmektedir. Ambalajı açılan ürün hava geçirmeyen bir kapta serin, ışık görmeyen ve kuru bir yerde saklandığında tazeliğini 6 aya kadar koruyabilmektedir.

Sağlıklı yapısı ve lezzeti ile ön plana çıkan ürünü satın almak için hemen sepetinize ekleyebilirsiniz.

Ürün Kodu: 341442

"
İçindekiler Bilgisi
Adaçayı

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
Demlemeden önce bol su ile yıkayın.1 su bardağı sıcak suya 1 tutam adaçayı atarak 5 dk demlenmeye bırakın.Adaçayının tadı keskin olduğu için limonla içilmesi veya ıhlamur ile birlikte demlenmesi tavsiye edilir.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
BAĞDAT BAHARATLARI GIDA SAN. TİC. LTD.ŞTİ-Ahi Evran OSB Mah.Oğuz Cad.No:32-34/Sincan-Ankara

İşletme Kayıt No
TR-06-K-012834

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız