Banat Mop's Fonksiyonel Temizlik Seti #30146839 | CarrefourSA
Marka: BANAT

Banat Mop's Fonksiyonel Temizlik Seti

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Banat Mop's Fonksiyonel Temizlik Seti

Hemen hepimizin en özen gösterdiği şey elbette temizlik ve hijyen. Özellikle ev ve yaşam alanı temizlik ve hijyeni sağlığımız için oldukça önemli bir yer kaplamaktadır. Hele evde küçük çocuk ve bebekler var ise temizlik ve hijyen daha da önem kazanmaktadır.

Yer ve yüzey temizliği ve hijyeninde kullanılan temizlik ürünü kadar kullanılan temizlik ekipmanı da oldukça önemlidir. Banat Mop's fonksiyonel temizlik seti en sağlıklı ve pratik temizlik işlerinde sizlerin en büyük yardımcısı olacak.

Banat Mop's fonksiyonel temizlik seti dayanıklı, ergonomik ve kolay kullanılabilen yapısı sayesinde oldukça zor ve meşakkatli olan temizlik ve hijyen işlerinde en büyük yardımcınız olacaktır. Kolay kavranabilen ve kovanın kolayca taşınmasına yardımcı olan kova tutma kolu ve döner ve 360 derece dönebilen kafa yapısına sahip mopu sayesinde tam da istediğiniz gibi bir temizliğe sahip olabileceksiniz.

CarrefourSA mağazalarında kendi ürünleri olan Banat markalı ürünlere kolaylıkla ulaşabilir ve satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında ev düzeni ve züccaciye bölümünde bulunan cam ve yer siliciler reyonunda Banat marka fonksiyonel temizlik setleri seçeneklerine kolaylıkla ulaşabilir ve en uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız