Bella 3 Banat Cam Sileceği 23 Cm #30019336 | CarrefourSA
Marka: BELLA 3

Bella 3 Banat Cam Sileceği 23 Cm

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
71,50 TL

adet
Banat Cam Sileceği 23 Cm

Banat Cam Sileceği 23 cm ile camların temizliği sorun olmaktan çıkıyor! Kısa sürede tertemiz camlara kavuşmanızı sağlayacak Banat Cam Sileceği sayesinde hiç yorulmadan ayna gibi duran camlara sahip olabilirsiniz!

Banat Cam Sileceği'nin 23 santimetrelik genişliği camları pratik bir şekilde temizlemenize yardımcı olur. Uç kısmındaki özel kauçuk kısmı camın yüzeyini rahatlıkla kavrar. Bu sayede tek seferde etkili temizlik sunar. Banat Cam Sileceği'nin kazıyıcı yüzeyi sayesinde cam üzerindeki inatçı lekeleri kollarınız ağrımadan, rahat bir şekilde çıkarabilirsiniz. Çift bileşenli ergonomik sap kısmı temizlik sırasında size konfor sunar ve ellerinizin rahat hissetmesini sağlar. Siz de temizleyici sprey ya da su ile ıslattığınız camları Banat Cam Sileceği kullanarak tertemiz ve pırıl pırıl yapabilirsiniz. Banat Cam Sileceği'ni camın bir noktasına yerleştirin ve aşağıya doğru çektirin. Kirlerin gittiğini ve yüzeyin parladığını göreceksiniz!

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız