Barbie İlkokul Çantası Loft Dreamhouse Jean #30283588 | CarrefourSA
Marka: BARBIE

Barbie İlkokul Çantası Loft Dreamhouse Jean

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
234,20 TL

CarrefourSA Kart ile 2 Al 1 Öde
Barbıe İlkokul Çantası Loft Dreamhouse Jean

Barbie Loft Dreamhouse Jean İlkokul Çantası ile minikler için okula gitmek artık ayrı bir keyif olacak!

Barbie Loft Dreamhouse Jean İlkokul Çantası, fermuarlı iki büyük bölmesi ve matara için tasarlanmış her iki yanında bulunan cepleriyle geniş bir iç hacim sunar. Ayarlanabilir taşıma kayışları, dayanıklı omuz askısı ve süngerli yumuşak sırt desteği sayesinde rahat ve konforlu bir kullanım imkanı sağlar.

Ön kısmında bulunan Barbie deseni ve fermuar uçlarında yer alan yumuşacık minik Barbie figürleriyle hem eğlenceli hem de şık bir görünüm vadeder. 34x14x42 cm boyutlarında beğeninize sunulan Barbie Loft Dreamhouse Jean İlkokul Çantası'nı çocuklar hem gün içerisinde hem de okula giderken severek kullanacak!

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 6 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 6 Taksit ve tabletlere en fazla 6 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 6 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır. Akbank işlemleri 4 taksit 2 ay ertelemeli olarak uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız