Becel Kase Margarin 500 Gr #30095652 | CarrefourSA
Marka: BECEL

Becel Kase Margarin 500 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
62,90 TL

adet
"Becel Kase Margarin 500 g

Kalp dostu Becel, sevilen kase margarin lezzetini, CarrefourSA süt ve kahvaltılık ürünler reyonundan sofralarınıza sunuyor. Ailece güvenle tüketebileceğiniz ürün sağlığına özen gösterenlerin, geleneksel tereyağı lezzetinden vazgeçemeyenlerin tercihi haline geliyor.

Doymuş yağları düşük, doymamış yağları ise yüksek oranda içeren bu tereyağ; trans yağ, kolestrol ve yapay madde içermiyor. Temel çoklu doymamış yağlar açısından zengin olan bu ürün, kalp dostu omega 3 gibi vücut için en temel yağları ve A, D, E gibi sağlık için çok değerli vitaminleri içeriyor. Bu özellikleri ile hem kendinizin hem de ailenizin beslenmesinde en ideal margarin alternatiflerinden biri oluyor.

Günlük kullanım için uygun olan ürün, sürülebilir margarin olarak kahvaltı keyfinize, kalitesi ve lezzetini katıyor. Yemeklerinizde ve hamur işlerinde güvenle kullanabileceğiniz bu tereyağ, damak tadına önem verenleri ve hazırladığı yemeklerde fark yaratmak isteyenleri CarrefourSA'larda bekliyor.

Spor yapanların ve formuna dikkat edenlerin de güvenle tercih edebileceği Becel Margarin, 500 gramlık pratik kase paketlerinde sizlere sunuluyor. Becel Kase Margarin’i denemek için hemen sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 22501

"
İçindekiler Bilgisi
Bitkisel Yağlar (%59) (değişen miktarlarda aspir, ayçiçek, keten tohumu,kanola, palm, hindistancevizi), Su, Yağsız Pastörize Süt, Emülgatörler (Yağ asitlerinin mono ve digliseritleri, Ayçiçek Lesitini), Tuz (en fazla %0,2), Asitlik Düzenleyici (Laktik Asit), Koruyucu (Potasyum Sorbat), Vitamin (E), Aroma Verici, Renklendirici (Betakaroten)

Alerjen Bileşenler
İnek sütü

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Yüksek Miktarda Kafein Içerir. Çocuklar Hamile ya da Emziren Kadınlar için Tavsiye edilmez

Süzme Ağırlık
500

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
UPFİELD TURKEY GIDA MAD.DAĞ.VE SAT.TİC.A.Ş.-Barbaros Mahallesi Begonya Sokak No:3 Ataşehir / İstanbul, 34746

İşletme Kayıt No
TR-59-K-015374

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 533
Enerji (kj) 2190
Yağ (g) 59
Doymuş Yağ(g) 14
Trans Yağ (g) 0.5
Çoklu Doymamış Yağ(g) 21
Karbonhidrat (g) 0.5
Protein (g) 0.5
Tuz(g) 0.2
Vitamin E (mg) 24
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız