Teremyağ Paket Margarin 250 G #30096718 | CarrefourSA
Marka: TEREMYAĞ

Teremyağ Paket Margarin 250 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Terem Yag Paket Margarin 250 g

Terem Yağ Paket Margarin 250 g. el değmeden, üstün hijyen koşullarında üretilip özenle paketlenerek sizlere sunuluyor. Tereyağının enfes aroması ile üretilen margarin sağlığa zararlı bir içeriğe sahip trans yağ kullanılmadan üretiliyor. Yüzde 100'ü sağlıklı, bitkisel yağlardan üretilen margarin A, D ve E vitaminlerini de yoğun olarak barındırıyor. Her öğününüzü lezzet şölenine çeviren margarinin lezzetini ve sağlıklı kullanım koşullarını uzun ömürlü kılmak için paketinizi nemsiz ve serin bir ortamda muhafaza etmeniz öneriliyor.

Tereyağının kızarmış ekmekle yan yana geldiğinde ortaya çıkan iştah açıcı lezzeti sahanda yumurta ile tamamlayabilirsiniz. Paket margarini yapacağınız poğaça, börek gibi her türlü hamurlu yiyeceklerde kullanarak sevdiklerinize leziz yiyeceklerin tadına varma şansı sunabilirsiniz. Margarinin içerdiği nefis tat ve enfes koku ile pilav başta olmak üzere her türlü yemeğinizin besleyici ve lezzetli bir eşlikçisi oluyor.

Siz de sabah kahvaltıdan akşam yemeğine tüm öğünlerde bitkisel margarinin sağlıklı içeriğini tereyağının nefis lezzeti ile buluşturabilir, kendinizi mutfağınızda vazgeçilmez lezzetler üreten bir şef gibi hissetmek için 250 gramlık paketlerde sunulan Terem Yağ Margarin’i deneyebilirsiniz.

Ürün Kodu: 43977

"
İçindekiler Bilgisi
Bitkisel Yağlar (Değişen Miktarlarda Ayçiçek, Pamuk, Palm, Kanola, KetenTohumu), Su, Yağsız Pastörize Süt, Emülgatörler (Bitkisel Yağ Asitlerinin Mono ve Digliseritleri, Lesitinler (Ayçiçek, Soya)), Tuz (enfazla % 0,2), Koruyucu (Potasyum Sorbat), Asitlik Düzenleyici (Sitrik Asit), Vitaminler (A, D), Renklendirici (Beta Karoten), Aroma Verici.

Alerjen Bileşenler
Soya ve inek sütü

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru ortamda muafaza ediniz.Buzdolabında saklanması tavsiye edilir.

Yüksek Miktarda Kafein Içerir. Çocuklar Hamile ya da Emziren Kadınlar için Tavsiye edilmez

Süzme Ağırlık
250

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
PASİFİK TÜKETİM ÜRÜNLERİ SATIŞ VE TİC.A.Ş.-Ferah, Ferah Cd. No:1, 34692 Üsküdar/İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-34-K-001129

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 630
Enerji (kj) 2590
Yağ (g) 70
Doymuş Yağ(g) 40
Karbonhidrat (g) 0.5
Protein (g) 0.5
Tuz(g) 0.2
Vitamin A (µg) 600
Vitamin D (µg) 2.5
Potasyum (mg) 80
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız