Berrak Sarımsak Turşu 340 ml #30065672 | CarrefourSA
Marka: BERRAK

Berrak Sarımsak Turşu 340 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
71,50 TL

adet
Berrak Sarımsak Turşusu 370 ml Ev turşusu lezzetini sofralarınıza taşıyan, içerisinde koruyucu madde olmayan Berrak sarımsak turşusu CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz. Türk mutfağında turşunun yeri bambaşkadır. Çok eski tarihlerden bu yana kış hazırlığı denildi mi akla ilk olarak turşu yapmak gelir. Turşunun tarihi sirke ve tuzun bulunuşuna denk gelecek tarihlere kadar eskilere dayanmaktadır. İlk olarak sebzelerin, tuz ve sirke ile uzun süre dayanıklı hale getirebilmek amacı ile yapıldığı tahmin edilmektedir. Sarımsak her zaman, hemen her turşunun içinde yer alan tuz ve sirke kadar önemli bir malzemedir. Bütün turşulara lezzetini veren sarımsağın turşusunun da ne kadar lezzetli olacağından şüpheniz olmasın. Sarımsak turşusunu uygun fiyata almak için şimdi hemen CarrefourSA’ ya uğramalısınız. CarrefourSA ile aradığınız her şey elinizin altında! Berrak turşuları bir ZEY-Tur-San markasıdır. Ersoy ve Tüfekçioğlu aileleri, turşu pazarındaki ihtiyacı görerek, Bursa’nın Orhangazi ilçesindeki Gedelek Köyü’nde 2 bin m2’lik bir arazi satın aldı ve Zey-Tur-San şirketini kurdu. Türkiye’nin, ilk pastörize edilmiş kavanoz turşusunu üretti.
İçindekiler Bilgisi
Sarımsak (%65),su, beyaz sirke, tuz, asitlik düzenleyici (sitrik asit), antioksidan (sodyum metabisülfit)

Alerjen Bileşenler
Sodyum metabisülfit

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru yerde ışıktan muhafaza ediniz. Açıldıktan sonra buzdolanbında saklayınız

Diğer Uyarılar
Pastörize edilmiştir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Zeytursan Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.Gemiç mahallesi, Harmanlar Mevkii No:179, Merkez,Orhangazi, Bursa T:+90 224 586 52 01 F:90 224 586 52 00

İşletme Kayıt No
TR-16-K-004599

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 114
Enerji (kj) 477
Karbonhidrat (g) 25
Şekerler (g) 1
Protein (g) 5
Tuz(g) 4.5
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız