Beta Super Tea 500 Gr #30048723 | CarrefourSA
Marka: BETA

Beta Super Tea 500 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
513,50 TL

adet
"Beta Süper Tea 500 g

Sert ve buruk tadımı ile oldukça demli bir çay keyfi sunan Beta Super Tea, Güney Asya’nın ada ülkelerinden biri olan Rantnapura çay bölgesinde yetiştirilen çayların lezzetini, sofralarınıza taşıyor. 5 dakika gibi kısa bir süre içerisinde 100 derece su sıcaklığında demleyebileceğiniz koyu kızıl renkli çay; küçük, ağır, kısa yaprakları ve hafif bergomat aroması ile zevkinize sunuluyor.

Çay bahçelerinden toplanır toplanmaz işleme alınan ve 500 gr lık ambalajlarda sunulan Super Tea; kahvaltılarınıza, ikindi çaylarınıza ve akşam çay keyiflerinize misafir oluyor. Muson yağmurlarıyla yeşeren ve serpilen çaylar, kendine has kokusu ve tadı ile farklı bir lezzet vadediyor. Yoğun iş yaşamınızın çay molalarında da beğenerek tüketeceğiniz, içeriğindeki bileşenleri ile sinirlerinizi yatıştırma özelliğine sahip hoş kokulu çayı, kekleriniz, kurabiyeleriniz ve atıştırmalıklarınızla birlikte de tüketebilirsiniz.

Misafirlerinize takdim edebileceğiniz ve ikramlıklarınızla beraber sunabileceğiniz diğer klasik çaylar reyonunda yer alan ürünü, kış günlerinde tüketerek, soğuk havalarda içinizi ısıtabilirsiniz. Farklı topraklarda ve farklı iklimlerde yetişen yeni çay alternatifleri denemekten hoşlanıyorsanız, Güney Asya topraklarına özgü bir çay lezzetiyle tanışmak için ürünü hemen sepetinize ekleyebilir, kolayca satın alma işlemlerini tamamlayabilirsiniz.

Ürün Kodu: 286537

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız