Beta Tea Earl Grey Bardak Poşet Çay 25x2 G #30093468 | CarrefourSA
Marka: BETA

Beta Tea Earl Grey Bardak Poşet Çay 25x2 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
107,90 TL

adet
Beta Earl Grey Bardak Poşet 25X2 Gr

İçecekler reyonunda yerli ve yabancı içecekler bulunmaktadır. Bunlar içinde sıcak içecek seçeneklerinden biri de Beta Earl Grey Bardak Poşet 25X2 Gr ürün seçeneğidir. Beta tea markasının bu özel çayının üretim yeri ülkemizdedir. Fakat Beta çayları tüm dünyada içilen ilginç bir damak tadının ürünüdür. En çok tüketildiği yerler Asya ülkeleridir. Özellikle Kafkaslarda ve Rusya’da sıkça tüketilen bir içecektir. Beta Tea markasının çeşitli meyve aromalı çayları üretiliyor. Earl Grey ise bir turunçgil ürünüdür. Turunçgillerden bergamot meyvesinin kabuklarından yağ üretilir. Bu üretilen yağlar Beta Tea çayları için aroma olarak kullanılır. Tüm dünyada ilgi gören hoş kokulu çayları sizler de gün içinde tüketebilirsiniz. Evinizde ailenizle, misafirlerinizle çay keyfi yaparken tercihinizi Beta Tea’den yana kullanabilirsiniz. CarrefourSA reyonlarında earl grey aromalı çaylar satışa sunulmuştur.

Sıcak içecekler reyonunda çay bölümünde Beta Earl Grey Bardak Poşet 25X2 Gr çay ürününü bulabilirsiniz. Farklı aroma seçenekleri de bulunan markanın earl grey çayları bergamot meyvesinin tadını vermektedir. Farklı tatlar denemek isteyenler için satışa sunulan bu çayları hemen sepetinize ekleyebilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız