Lipton Earl Grey 25'li Bardak Çay 50 G #30090628 | CarrefourSA
Marka: LIPTON

Lipton Earl Grey 25'li Bardak Çay 50 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
59,90 TL

adet
"Lipton Earl Grey 25'li Bardak Çay 50 g

Bergamot aroması ve eşsiz tadıyla öne çıkan Lipton Earl Grey 25'li Bardak Çay 50 g, kahvaltılarınızın ve sohbetlerinizi vazgeçilmez tamamlayıcısı olan çaya bambaşka bir lezzet kazandırıyor.

Her sofranın ve her ailenin tercihi olan geleneksel içeceğin neşeli yorumu, eşsiz aroması ve damaklarda bıraktığı unutulmaz tadıyla dost sohbetlerinizin en yakın tanığı olacak. Yemeklerde, hamur işleriyle ya da tek başına samimi bir sohbet eşliğinde tüketilebilen ürün, aynı zamanda içinde bulundurduğu bergamot sayesinde vücudunuza da birçok fayda sağlıyor.

Üründeki kafein miktarı, diğer siyah çaylarla eşit orandadır. Özellikle sabahları tercihlerini kahveden yana kullananlar, bergamotun hayranlık uyandıran canlandırıcı kokusuyla tanışınca bu tadı bırakmak istemeyecekler. Yoğun, ferahlatıcı ve her zaman tazelik hissi veren tadıyla güne daha zinde ve mutlu başlamak isteyenlerin tercihi olan ürün, poşetlenmiş kullanımı sayesinde her yerde yanınızda oluyor. İster işte ister yolda olun; sıcak bir içeceğin dinlendirici ve rahatlatıcı etkisine her ihtiyaç hissettiğiniz anda yanınızda olacak.

CarrefourSA Fincan Poşet Çaylar bölümünde sizlere sunulan sıra dışı lezzeti denemek için hemen sepetinize ekleyebilir; kolaylıkla satın alarak çay keyfinizi yepyeni bir boyutta yaşamaya başlayabilirsiniz.

Ürün Kodu: 1798

"
İçindekiler Bilgisi
Siyah çay, aroma verici (bergamot).

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
Önce Lipton poşet çayınızı bardağa koyun. Üzerine 100C taze kaynamış 200ml içme suyu ekleyin. Poşeti suya 5-10 kez daldırıp çıkarın. İstediğiniz dem yoğunluğu elde edene kadar 2-3 dakika bekleyin. Afiyet olsun!

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Unilever Sanayi Ve Ticaret Türk A.Ş.-Yaman Evler, Saray, Dr. Adnan Büyükdeniz Cd. No:13, 34768 Ümraniye/İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-34-K-015306

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız