Beta Tea Taç Yaprak 1000 Gr #30110304 | CarrefourSA
Marka: BETA

Beta Tea Taç Yaprak 1000 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
189,95 TL

adet
"Beta Tea Taç Yaprak 1000 g

Diğer klasik çaylar bölümünde yer alan Beta Tea Taç Yaprak 1000 g. Doğu Karadeniz’in yüksek yamaçlarından Mayıs ayında toplanan yüksek kalitedeki yeşil çay yapraklarından üretiliyor. Üretim sürecinde yapılan iyileştirmeler sonucu ürünün doğal aroması ve yoğun tadı daha fazla hissedilebiliyor. Orta derecede sertliğe ve demlendiğinde parlak kızıl renge sahip olan çayı gün içerisinde iş yerinizde vereceğiniz molalarda ya da evinizde misafirleriniz ile içebilirsiniz. Diğer çaylar ile harmanlayarak farklı aromalar elde etmenize izin veren dökme çayı isteğinize bağlı olarak limon veya süt ekleyerek tüketebilirsiniz.

Mükemmel demi yakalamak için kaynamış su dolu demliğe siyah çaydan 2 kaşık eklemeniz yeterlidir. Çayınızı yudumlamak için gereken demleme süresi 10- 15 dakikadır. Tercihinize bağlı olarak porselen fincanda ya da ince belli bardakta içebileceğiniz ürünün yanında sevdiklerinize tatlı, tuzlu ikramlar sunabilirsiniz. Tek başınaysanız ve dökme siyah çayın tadını seviyorsanız demlik dışında demleme topu ya da maşası kullanarak da çay keyfi yaşayabilirsiniz.

Uzun sohbetlerinize eşlik edecek Beta Tea Taç Yaprak’ ı satın almak için hemen sepetinize ekleyin.

Ürün Kodu: 444447

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız