Beypiliç Piliç Fileto Kg #30133381 | CarrefourSA
Marka: BEYPILIÇ

Beypiliç Piliç Fileto Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
201,90 TL

Bütün göğüsün, sırt kısmı, kemikleri ve derisinin alınmasıyla elde edilen Beypiliç Piliç Fileto CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! 

Tavuk bonfile de denilen tavuk fileto, tavuk kanatları ve tavuk göğsü şeritlerinin diğer adıdır. Abd Tarım Bakanlığı tarafından açıklandığı gibi, kümes hayvanları bonfilesi göğüsün iç kısmında bulunan kemiğe yakın kısmıdır. Bonfile kolaylıkla göğüsten çıkarılır ve pişirmeden önce çıkarılması geeken bir kıkırdak tendon içerir. Tavuk bonfileler marketlerde, dondurulmuş gıda eyonlarında ve kasaplarda satılır. Çeşitli şekillerde kolaylıkla pişirilebilirler ve besin içerikleri de gayet zengindir. Tavuk bonfilenin 113 gramlık porsiyonu 110 kalori içerir, trans yağ bulunmaz, 2 gr toplam yağ, 85 mg kolesterol , 340 gr sodyum ve 1 gr karbonhidrat içermektedir.

Beypi A.Ş. nin temeli Beyyem A.Ş. ile atılmıştır. Beyyem A.Ş. Ankara'nın Beypazarı İlçesinde karma yem üretmek amacı ile 1979 yılında kurulmuştur. Karma yem üretimi yapan fabrika, 1981 yılı Ekim ayında üretime başlamıştır. Beyyem A.Ş. öncülüğünde piliç eti üretimi yapmak üzere 1986 yılında şirketimiz kurulmuştur. Beypi A.Ş. 1987 Ağustos ayında Bolu-Göynük'te kurduğu kesim hane ile piliç eti üretimine başlamıştır. Damızlık kümesleri, kuluçkahane ve üretim kümesleri yatırımları yapılarak faaliyetin tam entegre olması sağlanmıştır. Beypazarı İlçesinde başlayan yatırımlar daha sonraki yıllarda Bolu İlinde devam ettirilmiştir. Bolu İlinde, ikinci bir kuluçkahane, karma yem fabrikası ve kesim hane ile çok sayıda damızlık ve üretim kümesleri yatırımları gerçekleştirilmiştir. Piliç eti üretiminde pişirilmiş ürünlere kadar geniş bir ürün portföyü sağlanmış, tam yağlı soya üretim gibi karma yem üretimine destek yan yatırımlarda gerçekleştirilmiştir.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız