Beypiliç Tabaklı Bonfile #30076952 | CarrefourSA
Marka: BEYPILIÇ

Beypiliç Tabaklı Bonfile

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
218,90 TL 189,90 TL

CarrefourSA Kart İle
Bey T. Bonfile

Et, şarküteri, balık reyonun en ekonomik gıdası sayılan tavuklar için Bey T. Bonfile tercihinde bulunabilirsiniz. Bonfile tavuk en pratik yemek tarifleri için muhteşem bir gıdadır. Kemiksiz etten oluşması nedeniyle kolayca hazırlanabilir. Kısa sürede doğrayarak fırında pratik yemekler hazırlayabilirsiniz. Dilerseniz tencerenizde özel tariflerinize yer verebilirsiniz. Tavuğun pişirmesi çok kısa sürmekle birlikte kemiksiz ve sade et olması bakımından davetler için de son derece uygundur. Protein ve vitamin bakımından zengin olan tavukları özel misafirleriniz için hazırlayabilirsiniz. Çalışan biriyseniz kısa sürede harika sofralar hazırlamak için bonfile tavuk seçiminde bulunabilirsiniz. Tavuk bonfile aile yemeklerinizin de vazgeçilmezi olacaktır. En çok tercih edilen tavuk yemeği tavuk sotedir. Sebze karışımıyla tavuklarınızı soteleyerek kısa sürede leziz yemekler yapabilirsiniz. Kolesterolü dengede tuttuğu bilinen, sağlıklı kilo verme diyetlerinde tüketilen tavukları CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz.

Kümes hayvanları reyonuna geldiğinizde Bey T. Bonfile tavuk çeşitlerini kolayca bulabilirsiniz. Kişi sayısına göre seçim yaparak bonfile tavukları sepetinize atabilirsiniz. Satın alma işlemleri için doğrudan mağazamıza gelebileceğiniz gibi online sipariş yöntemini de deneyebilirsiniz. Vaktiniz sınırlıysa sitemiz üzerinden alışverişinizi yapabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız