Beypiliç Tabaklı Kanat Izgara #30076953 | CarrefourSA
Marka: BEYPILIÇ

Beypiliç Tabaklı Kanat Izgara

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
209,90 TL 179,90 TL

CarrefourSA Kart İle
kg
Piliç kanadının ucu alındıktan sonra eklem yerinden ikiye bölünerek elde edilen Beypiliç Tabak Kanat Izgara CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

Beypiliç yetiştirme çiftliğinde tavuklar; açıkta değil, kendi çiftliklerinde uzman veterinerlerin sıkı kontrolü altında her türlü biyogüvenlik önlemini alarak yetiştirilir. Ayrıca piliçler sadece Beypiliç tesislerinde üretilen yemlerle beslenir. Yem üretiminin her aşaması büyük bir titizlikle denetlenir. Yemler; hayvanların her türlü gereksinimleri dikkate alınarak üretilir ve daima kontrol altındadır. Beypiliç ürünlerinin tümü, ISO 9001: 2000 kalite belgesine sahiptir. Taze ürünler buzdolabında (0 / 4 ° C) muhafaza edildiğinde son kullanma tarihine kadar tazeliğini korur. Hemen tüketilmediğinde ise buzlukta 1 ay, derin dondurucuda 3 ay muhafaza edilebilir.

Beypi A.Ş.’nin temeli Beyyem A.Ş. ile atılmıştır. Beyyem A.Ş. Ankara'nın Beypazarı İlçesinde karma yem üretmek amacı ile 1979 yılında kurulmuştur. Karma yem üretimi yapan fabrika, 1981 yılı Ekim ayında üretime başlamıştır. Beyyem A.Ş. öncülüğünde piliç eti üretimi yapmak üzere 1986 yılında kurulmuştur.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız