Bizim Mutfak Un 1 kg #30099333 | CarrefourSA
Marka: BIZIM

Bizim Mutfak Un 1 kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Bizim Mutfak Un 1 kg

Hijyenik koşullarda el değmeden hazırlanmış ve 1 kilogramlık paketlerde satışa sunulan Bizim Mutfak Un 1 kg, sevdikleriniz için hazırladığınız tariflerin vazgeçilmez ana malzemesi oluyor. Elenmeye gerek olmayan temizliği sayesinde size pratik bir kullanım sunuyor. Un; böreklerde, baklavalarda, keklerde, pastalarda ve özenerek yapacağınız bütün hamur işlerinde, doğallığının yanı sıra lezzetli kokusu ve aromasıyla ön plana çıkıyor.

Unlar ve İrmikler reyonundaki unlar arasında kalitesiyle dikkat çeken ürün ile yemek, pasta ve sos tariflerinize herkesin konuşacağı lezzetler katabilirsiniz. Kahvaltılarda harika pankekler ve krepler yapmak için kullanarak yumurta sevmeyen çocuklarınızın yumurtanın besleyiciliğinden yararlanmasını sağlamak için kullanabilirsiniz. İsterseniz hazır olarak alınıp tüketilen pudingleri de kendi tariflerinizle mutfağınızda hazırlayabilirsiniz. Profesyonel şefler tarafından hazırlanmış pastalara benzer lezzetler elde edebilir ve herkesin merak ettiği bir mutfak sırrına sahip olabilirsiniz. Kremalı soslarda istediğiniz ölçülerde kullanarak yaratıcılığınızı konuşturabilirsiniz.

Isıya, neme ve kokuya maruz kalmayacak şekilde plastik, cam veya alüminyum kaplarda muhafaza ettiğiniz zaman son kullanma tarihine kadar ilk günkü tazeliğiyle kullanabilen ürün ile mutfakta harikalar yaratmak için Bizim Un'u hemen sepetinize ekleyebilir ve kolayca satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 88884

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız