Burn Orijinal Enerji İçeceği 500 ml Kutu #30074870 | CarrefourSA
Marka: BURN

Burn Orijinal Enerji İçeceği 500 ml Kutu

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
50,00 TL

adet
30074870 - Burn Enerji İçeceği 500 ml

Kolay açılabilir ve rahat içimli Burn Enerji İçeceği, şimdi sipariş ettiğiniz takdirde CarrefourSA’dan kapınıza kadar geliyor.

Yarım litrelik kutularda satışa sunulan Burn Enerji İçeceği, daha iyi muhafaza edilebilmesi ve soğuk kalabilmesi açısından teneke kutu içerisinde yer almaktadır. Ferahlatan tadı ile ateşinizi yakma garantisi veren özgün bir formüller reyonlardaki yerini alan bu ürün, içerdiği uyarıcılar sayesinde yorgunluk hissinizi alır ve yerine enerji hissi verir. Yoğun iş tempoları, hazırlanması gereken raporlar, sunumlar, çıkılması gereken bir halı saha maçı öncesi tercih edilebilecek en önemli ürün olma özelliğini taşır. Eğer tüm şehri yürüyerek gezmeniz gerekiyorsa da yanınızda bulundurmanız gereken içeceklerin arasında olmalıdır. Rakip markalara göre ise oldukça ekonomiktir.

CarrefourSA’nın İçecekler reyonlarının Enerji İçeceği bölümünde bulabileceğiniz bu ürünlerinin büyük bir kısmı, tüketicisine değer katan, bağlılık yaratan ürün ve hizmetler sunan Burn markasına aittir. Bu ürünlerden birisi olan 500 mililitrelik (Yarım Litrelik) teneke Burn Enerji İçeceği ürününü sepetinize ekleyebilir ve kalitesini deneyimleyebilirsiniz. İster kredi kartınızla (online) çevrimiçi olarak, ister kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğini kullanın.

İçindekiler Bilgisi
su, şeker, asitliği düzenleyici (sitrik asit, sodyum sitrat), karbondioksit, taurin (800mg/1), aromalar vericiler ,koruyucu (potasyum sorbat), kafein (en fazla 150 mg/L), inositol (100mg/l), renklendirici (allura red*), guarana ekstraktı ,antiokidan (askorbik asit), ginseng ekstraktı, glukoronolakton (20mg/l), niasin (nikotinamid) ,tiamin (tiamin mononitrat)

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
serin ve kuru ortamda muhafaza ediniz.

Kullanım Talimatı
Soğuk içiniz.

Diğer Uyarılar
Kafein İçerir

Bir Yaş Altı Çocuklar İçin Uygun Değildir

Hamile Ya Da Emziren Kadınlar İçin Tavisye Edilemez

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
COCA-COLA SATIŞ VE DAĞITIM A.Ş.-Esenkent Mah. Deniz Feneri Sk. No:4 Ümraniye 34776 Istanbul

İşletme Kayıt No
TR-16-K009424(BRS)

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 54
Enerji (kj) 228
Karbonhidrat (g) 13
Şekerler (g) 13
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız