Calve Sarımsaklı Mayonez 245 Gr #30037069 | CarrefourSA
Marka: CALVE

Calve Sarımsaklı Mayonez 245 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
59,90 TL

adet

Calve Sarımsaklı Mayonez, sarımsak aromalı benzersiz tadıyla mayonez severlere yepyeni bir lezzet sunuyor! Burgerlerden köftelere, kızartmalardan etlere kadar her yemeğin yanına çok yakışan Calve Sarımsaklı Mayonez’i hemen deneyin, yemeklerinizin lezzetine lezzet katın! Et, tavuk, patates, çeşitli sebzeler, kızartma, pizza ve hamburger gibi neredeyse tüm yemeklerde, yemeğin lezzetini artıran Calve Sarımsaklı Mayonez bana bana yemek için harika bir lezzet. Çok sevilen mayonezi sarımsak aromasıyla bambaşka bir lezzete dönüştüren Calve Sarımsaklı Mayonez, Türk Gıda Kodeksi’ne uygun şekilde üretiliyor. Sarımsak aromasıyla harmanlanan mayonez lezzetinin keyfine varmak için Calve Sarımsaklı Mayonez’i mutlaka denemelisiniz! Çeşitli soslarla leziz yemeklerinize bir katkıda daha bulunmak isterseniz Calve'nin birbirinden lezzetli soslarına bir göz atmanızı öneririz. İçindekiler: Su, Bitkisel yağ (değişen miktarda Ayçiçek, kanola), Sarımsak (%4), Sirke, Modifiye nişasta, Yumurta sarısı, Şeker, Tuz, Kıvam artırıcı (ksantan gam), Koruyucu (sorbik asit), Limon suyu konsantresi, Asitilik düzenleyici (hidroklonik asit), Aroma verici, Renklendirici (beta karoten), Antioksidan (kalsiyum disodyum EDTA), İz miktarda harda, kereviz, süt ve süt ürünleri ile glüten ve balık ürünü içerebilir. Güvenlik Bilgileri: •Tavsiye edilen tüketim tarihi (TETT) ve Parti no (P.NO) ambalaj üzerindedir. •Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz. •Açıldıktan sonra buzdolabında saklayınız. Yönergeler: Calve Sarımsaklı Mayonez; patates ve tavuk kızartması, hamburger, pizza gibi yemeklerin yanında bandıra bandıra yemek için mükemmel bir seçenek! •Türk Gıda Kodeksi’ne uygundur. •1 adet ürün yaklaşık 16 porsiyon içerir. •Ürünün şişesi plastik geri dönüşümüne uygundur. •Sarımsak aromasıyla pek çok yemeğe, en lezzetli şekilde eşlik eder. •Et, tavuk, patates, kızartma gibi pek çok yemeğin yanında kullanılabilir.

İçindekiler Bilgisi
Su,bitkisel yağ (değişen miktarlarda ayçiçek,kanola),sarımsak (% 4),sirke, modifiye nişasta,yumurta sarısı,şeker,tuz,kıvam arttırıcı (ksantan gam),koruyucu (sorbik asit),limon suyu konsantresi,asitlik düzenleyici (hidroklorik asit),aroma verici,renklendirici (beta karoten),antioksidan (kalsiyum disodyum EDTA).

Alerjen Bileşenler
İz miktarda hardal,kereviz,süt ve süt ürünler, gluten ve balık ürünü içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Unilever Sanayi Ve Ticaret Türk A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-59-K-015374

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 360
Enerji (kj) 1500
Yağ (g) 37
Doymuş Yağ(g) 4.4
Karbonhidrat (g) 5
Şekerler (g) 3
Lif(g) 0.1
Protein (g) 0.5
Tuz(g) 1.6
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız