Carrefour Antep Fıstıklı Helva 500 g #30119616 | CarrefourSA
Marka: CARREFOUR

Carrefour Antep Fıstıklı Helva 500 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
82,50 TL

adet
CarrefourSA, tahin, pekmez, helva bölümünde sunulan Carrefour Fıstıklı Helva, lezzetli tadı ve kokusuyla mutfaklarınızdaki yerini alıyor.Bol miktarda antep fıstığı içeren helva, tahin ve çıtır fıstığın nefis birleşimini sofralarınıza taşıyor. Ürün, 500 gramlık dikdörtgen kalıplar halinde paketlenerek tüketicilere sunuluyor. Geleneksel tahin helvasının tadını ve doğallığını özleyenler için Türk damak tadına en uygun şekilde yapılan fıstıklı helvaya yemek masanızda yer açabilirsiniz. Kalıp halindeki helva, kesilirken kolayca dilimleniyor ve formunu koruyor.Ağızda dağılan leziz fıstıklı helva, orta sertlikte ve açıldıktan sonra yumuşamıyor. Helvanın yiyeceğiniz kadarını dilimledikten sonra hava almayacak şekilde kapalı bir kabın içinde muhafaza ederseniz sonraki öğünlerde de aynı tazelikte tüketebilirsiniz. Kısa sürede tüketecekseniz, helvanın kıvamını korumak için buzdolabına koymak yerine oda sıcaklığında bekletmeniz daha uygun olabilir.Besin değeri oldukça yüksek olan fıstıklı helvanın ham maddesi, susamdan üretilen tahin olduğu için çocuklara faydalı bir ürün yedirmiş olursunuz. Ekmek arası olarak tüketebileceğiniz gibi sade olarak da yiyebilirsiniz. Hamur işlerini seviyorsanız yaptığınız keklere veya turtalara gevrek bir lezzet katması için ilave edebilirsiniz. Geleneksel sofraların vazgeçilmezi olan helvayı dilediğiniz kadar alabilmek için hemen sepetinize ekleyebilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Tahin (susam tohumu içerir), şeker, glikoz şurubu, antep fıstığı (%8), emülgatör (yağ asitlerinin mono ve digliseridleri), çöven ekstraktı, asitlik düzenleyici (sitrik asit), vanilin aroma vericisi.

Alerjen Bileşenler
Susam, çöven ekstraktı, antep fıstığı içerir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Güneş ışığından koruyunuz. Serin, kuru ve kokusuz ortamda muhafaza ediniz. Buzdolabında muhafaza edilebilmesi için ambalajı açıldığında kapalı (hava almayan) saklama kabında muhafaza edilmelidir.

Kullanım Talimatı
Direkt tüketilebilir

Diğer Uyarılar
İthal susam kullanılarak Türkiye de üretilmiştir.

Beslenme ve Sağlık Beyanı Var mı ?
Lif kaynağıdır.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Helsan Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İstasyon Mah. 30442. Sokak No: 42 Daire:1 Merkez Akşehir/KONYA

İşletme Kayıt No
TR-42-K-000777

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 533 27
Enerji (kj) 2218 27
Yağ (g) 33.7 48
Doymuş Yağ(g) 6.2 31
Karbonhidrat (g) 42.1 16
Şekerler (g) 36.4 40
Lif(g) 5.8 23
Protein (g) 12.3 25
Tuz(g) 0.2 3
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız