Carrefour Tarçın Karanfil 1,75g*20 adet #30030589 | CarrefourSA
Marka: CARREFOUR

Carrefour Tarçın Karanfil 1,75g*20 adet

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Carrefour Tarçın Karfil 1,75*20 g

Sütlü tatlıların vazgeçilmezi olan, tadı ve hoş kokusuyla damak zevkine hitap eden tarçın, son yıllarda genellikle çay olarak da tercih ediliyor. Özellikle diyabet hastalarının şeker dengesini sağlamak için demleme çayların içinde kabuk şeklinde kullandıkları tarçın, kendi başına da bir çay olarak içilebiliyor.

Bitki çayları reyonunda sunulan Carrefour Tarçın Karanfil çayında, metabolizmayı hızlandırma özelliğine sahip olan iki değerli baharat tarçın ve karanfil bulunuyor. Özellikle Ramazan ayında yavaşlayan metabolizmanın yeniden eski haline gelmesi ve halsizliğin ortadan kaldırılması açısından ürün, oldukça önemli bir yardımcı rol oynuyor.

Tarçın ve karanfil, soğuk algınlığı belirtileri görülmeye başladığı zaman kullanıldığında, hastalığın etkilerinin hafiflemesini sağlıyor ve enerji veriyor. Yemeklerden sonra oluşan mide rahatsızlıkları ve kramplar açısından da önemli bir düzeltme etkisi olan çay, gün içerisinde yaşayabileceğiniz sıkıntıları ortadan kaldırıyor.

Ayrıca tarçın, boğazda olan tahrişi etkilemesi ve ses kısıklıklarına iyi gelmesiyle de biliniyor. Bu sebeple işi nedeniyle sürekli konuşmak zorunda kalan insanlar veya soğuk havalarda boğaz ağrısı çekenler için oldukça faydalı olan ürünü hemen sepetinize ekleyebilirsiniz.

Ürün Kodu: 396075

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız